Открийте ни и в

Lifestyle

Млади и свързани … ОТКРИЙТЕ JOON!

MIKA

публикувано

на

Млади и свързани ... ОТКРИЙТЕ JOON! 26

Air France представя новата си авиокомпания Joon.  Тази есен, тя ще започне да извършва полети на средни разстояния от Париж-Шарл де Гол, а през лятото на 2018 г. и на дълги разстояния

Joon е специално насоченa към младите работещи клиенти, поколението (18-35 годишни), чийто начин на живот се върти около дигиталните технологии. Тази нова марка е изцяло проектирана да отговори на техните изисквания и стремежи.

Joon няма да бъде нискотарифна авиокомпания, тъй като ще предлага оригинални продукти и услуги, които са отражение на тези на Air France.

Joon е начин на живот и състояние на ума. Кратко, енергично и интернационално, името Joon е предназначено и адресирано към световната аудитория.

Визуалната му идентичност се основава на електрически син цвят, символизиращ както динамичното отношение на авиокомпанията, така и небето, пространството и пътуването. Униформата на екипажа на Joon ще бъде вдъхновена от новите модни тенденции, удобни и елегантни.

„Започнахме със сегмента на целевите си клиенти на новото хилядолетие, за да създадем този нов бранд, който означава нещо за тях. Нашият бриф бе кратък и прост: да намерим име, което да илюстрира позитивното състояние на ума. Това поколение ни вдъхнови много: епикурейско и свързано, те са опортюнистични в положителния смисъл на думата, тъй като знаят как да се насладят на всеки момент и търсят качествени преживявания, които искат да споделят с другите. Joon е бранд, който носи тези ценности ” – каза Каролайн Фонтен, вицепрезидент в Air France.

„С Joon създадохме млад бранд, който ще даде на групата нов тласък. Проектиран за нашите клиенти на новото хилядолетие, той ще предлага много повече от само полет и цена, ще предложи глобално преживяване от пътуването. През септември, ще предоставим допълнителна информация, с повече подробности за съдържанието, продуктите, услугите, дестинациите и цените! ” – каза Доминик Дюк, изпълнителен  вицепрезидент Brand§Communications в Air France.

Реализиране на стратегичския проект Trust Together

В портфолиото на групата Air France-KLM, Joon е допълнителната по-малка сестра на Air France, която също ще вдъхнови клиентите си да пътуват с по-възрастните си братя и сестри.

Тази нова авиокомпания ще бъде управлявана от Жан-Мишел Матю, главен изпълнителен директор на Joon, и който ще се присъедини към Изпълнителния комитет на Air France.

“Създаването на нова авиокомпания е исторически момент в много отношения. Joon е още една стъпка в разгръщането на стратегическия проект Trust Together. Създаването ѝ ще подобри рентабилността на Air France Group, което ще позволи да се намалят разходите и да се осигури устойчивост на бизнес модела. Жан-Мишел Матю, който от самото начало е участвал в създаването на тази нова авиокомпания, днес става главен изпълнителен директор. С всички екипи от групата ние съсредоточаваме енергията си върху успешното стартиране на Joon “, каза Франк Тернер, главен изпълнителен директор на Air France.

Жан-Мишел Матю е назначен за главен изпълнителен директор на Joon.

48-годишният Жан-Мишел Матю е прекарал голяма част от кариерата си в Air France и групата Air France-KLM, особено в секторите: мрежи, управление на приходите, дигитални услуги и връзки с клиентите.

Бивш асистент-изследовател в Калифорнийския университет в Бъркли, завършил е френската Национална академия по статистика и администрация.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Полезно

„Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е новата кампания на NIVEA, разкриваща ползите от човешкото докосване

MIKA

публикувано

на

от

„Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е новата кампания на NIVEA, разкриваща ползите от човешкото докосване 27

NIVEA стартира световната си кампания „Care For Human Touch: грижа за близост между хората” с документалния филм „Twins“. Филмът разказва историята на две преждевременно родени близначки от Хамбург и как животът на едната бива спасен от прегръдката и близостта на сестра й по време на престоя им в кувьоз. С техния разказ NIVEA цели да насочи вниманието на хората към ролята на обикновеното човешкото докосване, което в даден момент може дори да спаси живот.

Кампанията „Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е отговор на мащабно проучване, което световният лидер в грижа за кожата провежда в два етапа – преди и по време на пандемията от COVID-19. В него на дневен ред излиза връзката между емоционалното състояние на хората, липсата на докосване и по-малкото моменти на близост , както и необходимостта от повече информация за техните ползи. С тази инициатива NIVEA цели да насочи вниманието към влиянието на допира и близостта върху човешкото здраве. В рамките на кампанията, в световен мащаб,  брандът ще окаже подкрепа на различни проекти, насочени към ползите на човешкото докосване и подобряването на качеството на живот. Сред най-рисковите групи и фокус на подкрепата се очертават преждевременно родени бебета, хора с увредено зрение и възрастни хора с деменция.

„Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е новата кампания на NIVEA, разкриваща ползите от човешкото докосване 28

В проучването на NIVEA участват близо 25 хил. души от 23 страни. 9 от 10 души посочват близостта от човешкото докосване като ключов елемент за щастлив и пълноценен живот. Над половината от запитаните твърдят, че времето на изолация ги е накарало да се чувстват по-самотни от всякога. 4 от 5 души, живеещи сами, споделят, че не изпитват човешки допир на ежедневна база. 23% от самотните родители и 24% тийнейджърите твърдят, че изпитват самота, а две трети от всички участници заявяват, че биха искали да получават повече прегръдки. И основна причина за тези усещания е именно липсата на докосване.

Физическите и психологически предимства на човешкия допир и близостта между хората, която поражда, са доказани научно. Въпреки това те се оказват непознати за по-голямата част от участниците в изследването, а 86% от запитаните твърдят, че по-доброто познаване на ползите които носи обикновеното докосван би ги вдъхновило за повече близост с хората около тях.

Повече информация за изследването може да намерите тук. Историята на близначките Лили и Мадлен може да гледате тук.

Продължете понататък

Lifestyle

Проф. Пламен Моллов и Любозар Фратев дадоха старт на „Вино и гурме“

MIKA

публикувано

на

от

Проф. Пламен Моллов и Любозар Фратев дадоха старт на „Вино и гурме“ 29

Фестивалът „Вино и гурме“ се утвърди като гербова марка на нашия град не само за пловдивчани, но и за гостите от страната и чужбина, заяви на официалното откриване на седмото издание проф. Пламен Моллов, ректор на Университета по хранителни технологии /УХТ/, съорганизатор на събитието. Той изрази увереност, че и тази година дефилето ще донесе много радост на посетителите и успехи на изложителите.

Това е първата туристическа проява в града за тази година с богата съпътстваща програма и се провежда при спазване на всички противоепидемични мерки, гарантираха от Съвета по туризъм. Броят на участниците е рекордно висок – 39 винопроизводители и гурме майстори от 27 изби и храни от 12 производители, за първи път има и чуждестранен участник – от Венеция. Гостите на дефилето ще могат да дегустират 200 български и 10 италиански вина.

След като дадоха старт на фестивала, проф. Моллов и инж. Фратев направиха обиколка в ресторанти, музейни къщи и галерии в Стария град, опитаха част от вината и разговаряха с винопроизводителите за проблемите в сектора. Майсторите от винарските изби с нетърпение очакваха експертната оценка на професора, а за повечето проби тя беше отлична. На много места ректорът беше посрещнат от студенти на висшето училище, които помагаха в провеждането на дефилето.

Ден преди официалния старт на дегустациите учебният ресторант на УХТ беше домакин на конкурса „Най-умело съчетание на вино и храна“, където петчленно жури отличи най-добрите участници. Днес тримата победители в надпреварата ще получат на официална церемония плакети от председателя на комисията доц. д-р Христо Спасов, зам.-ректор на университета.

Продължете понататък
Виктория пристигна в Ротердам за Евровизия 2021 30
Музикапреди 6 часа

Виктория пристигна в Ротердам за Евровизия 2021

„Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е новата кампания на NIVEA, разкриваща ползите от човешкото докосване 31
Полезнопреди 8 часа

„Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е новата кампания на NIVEA, разкриваща ползите от човешкото докосване

Samsung България стартира кампанията по предварителните поръчки на иновативните хладилници от гамата Bespoke 32
Tехнологиипреди 8 часа

Samsung България стартира кампанията по предварителните поръчки на иновативните хладилници от гамата Bespoke

Бягството към себе си в „Годината на бягствата” от носителя на Европейската награда за литература Санджив Сахота 33
Културапреди 9 часа

Бягството към себе си в „Годината на бягствата” от носителя на Европейската награда за литература Санджив Сахота

Васил Петров с нов видеоклип и звучене на своя хит: чуйте и вижте „Подслон в дъжда“. 34
Музикапреди 9 часа

Васил Петров с нов видеоклип и звучене на своя хит: чуйте и вижте „Подслон в дъжда“.

Проф. Пламен Моллов и Любозар Фратев дадоха старт на „Вино и гурме“ 35
Lifestyleпреди 9 часа

Проф. Пламен Моллов и Любозар Фратев дадоха старт на „Вино и гурме“

ЪПСУРТ LIVE BAND и Б.Т.Р с концерти за 12-тия рожден ден на SOFIA LIVE CLUB 36
Lifestyleпреди 9 часа

ЪПСУРТ LIVE BAND и Б.Т.Р с концерти за 12-тия рожден ден на SOFIA LIVE CLUB

Как да си направим лесен и ефектен пикник сред природата 37
Lifestyleпреди 9 часа

Как да си направим лесен и ефектен пикник сред природата

BILLA България подпомага Фондация „Конкордия България“ 38
Lifestyleпреди 9 часа

BILLA България подпомага Фондация „Конкордия България“

Започва Фестивалът за нова драматургия 39
Културапреди 9 часа

Започва Фестивалът за нова драматургия

Горещо