Connect with us

Funk

Млади музиканти получават шанс за изява в чужбина

Avatar

Публикувано

на

Acoustic Guitar Player

снимка: deepwate.tmdhosting940.com

Конкурсът за млади музикални звезди – CSA SUONA DIVERSO 2016 предстои! Това е първият такъв формат, който свързва млади музиканти и изпълнители с най-големите ерудити от музикалната индустрия. Конкурсът е в партньорство с MUSIC ACADEMY BOLOGNA 1999, TIKETPRO и INTERNATIONAL ARTISTS-ORG и е уникален шанс за обещаващите музиканти на България. Ако сте млад индивидуален изпълнител или имате група и вярвате, че сте способни и креативни, можете да се запишете за участие до 20.05.2016г., като изпратите регистрационна форма, заедно с кратък видеоклип на ваше представяне. Не е задължително видеото да е професионално, единственото условие е да е с времетраене минимум от 30 секунди и да е качено на страниците на TicketPro във Facebook.

Компетентно жури ще избере най-добрите предложения и ще определи техния Tutoring-Ментор, който ще ръководи проекта до вечерта на селекцията в София. Определеният за даден изпълнител наставник, ще бъде професионален български изпълнител или музикант. На концерт в популярен български клуб ще бъде избран участник или банда, които ще представят страната ни пред международно жури в Италия.

При проявен интерес към конкурса можете да получите повече информация и да се запишете на e-mail: lipabg.communication@gmail.com , office@moma-eu.org или на тел. 0876788598 /Мартина Ненова – организатор/.

Continue Reading
Advertisement