Connect with us

Общество

ММА звездата Джон Демел и дует Weil на втория рожден ден на Magnito

Avatar

Публикувано

на

Weil Jhon Demel

снимка: PR

ММА шампионът от Великобритания Джон Демел – „Разрушителят“ и струнен дует Weil бяха гвоздеят на купона в пиано-бар Magnito, който тези дни чукна две години на последния си адрес в столицата. Рожденият ден бе отбелязан подобаващо с много блясък, хубава музика и класни питиета.

Дни преди да гостува в „Шоуто на Слави“, титанът в бойните стилове Демел беше забелязан да се забавлява с мениджъра си Георги Анадолов, собственик на промоутърската компания Combat Promotion и приятели. Партито в Magnito бе открито нетрадиционно с изпълненията на Пламен и Мая Ковачеви от дует Weil. Инструменталистите впечатлиха всички гости, представяйки култови парчета в модерно-класически облик. След шоуто им музикалната част поеха традиционно Магнито Бенд.

weil3

снимка: PR

Английският боец, който у нас нашумя с това, че излиза на ринга под звуците на български гайди и фолклор, развявайки българското знаме остана в страната ни близо седмица. Повод за гостуването му бе предстоящото издание на ММА спектакъла Spartacus Fighting Championship. Събитието се очаква в началото на юни в София.

Advertisement

Джон Демел е шампион в тежка категория на пет различни вериги във Великобритания – UCF, UFW, BCMMA, Господари на клетката и UCMMA, което е най-популярното шоу в родината му. Също така е шампион на Spartacus Fighting Championship – най-бързо разрастващото се шоу в Европа, което успява да привлече някои от най-добрите състезатели на континента. В последните 4 издания на шоуто BCMMA, Демел е състезателят, който продава най-много билети заради изявата му.

Continue Reading
Advertisement