Открийте ни и в

Tехнологии

Много повече функции за Samsung Galaxy Buds

MIKA

публикувано

на

Samsung Electronics Co., Ltd обяви, че от днес чрез софтуерна актуализация обогатява Galaxy Buds с нови функции за свързване1, досега налични само при Galaxy Buds+.  Тези функции ще позволят потребителите на Galaxy Buds да се наслаждават на любимата си музика напълно безжично и по-лесно от всякога, независимо дали използват своите слушалки докато спортуват, работят или пък прекарват време у дома.

Ето как новите функционалности ти дават възможност да правиш повече неща със своите Galaxy Buds.

Свържи лесно Galaxy Buds със своя компютър

С опцията „Microsoft Swift Pair“ сега можеш лесно да свържеш своите Galaxy Buds с компютър, който използва операционна система Windows 102. Това ти позволява пълноценно да се наслаждаваш на иновативното качество на звука от Galaxy Buds при дейности, свързани с работния процес, като видео срещи, или пък докато слушаш музиката, която те зарежда през работния ти ден. Благодарение на добавената съвместимост със Swift Pair, Galaxy Buds се присъединяват към Galaxy Buds+ в поддържането на множество свързани изживявания със смартфони и компютри3. Това ти предоставя свободата да се свързваш и да превключваш лесно между любимите си устройства.

Включи звука от заобикалящия те свят, или пък го изключи

Чрез новия ъпдейт на Galaxy Buds можеш за първи път автоматично да усетиш изживяването от функцията „Ambient Sound“3 . Поставяйки своите Buds, продължаваш да чуваш какво става около теб и оставаш свързан с околния свят, дори когато гледаш филм или слушаш любимите си песни с усилен звук. Вече можеш да се насладиш на Ambient Sound дори само чрез едната слушалка, което ти позволява да избираш кога и как да включиш, или пък изключиш, звука от заобикалящата те среда.

  • Налични за смартфони с Android L OS или по-нови версии на софтуера с повече от 1.5GB RAM памет. Изисква последната актуална версия на приложението Galaxy Wearable и на софтуера на слушалките.
  • Налична за компютри с операционна система Windows 10, версия 1803 или по-нова. Избери менюто ‚Bluetooth & other devices’ в настройките на компютъра си, за да го сдвоиш със своите  Galaxy Buds.
  • Чрез приложението Galaxy Wearable, което може да бъде свалено от Galaxy Store или Google Play Store, можеш предварително да настроиш и активираш функцията Ambient Sound.

Зареди мигновено своя персонализиран плейлист само с едно докосване

Само с едно докосване потребителите на Spotify могат мигновено да активират своята персонализирана музикална селекция на своите Galaxy Buds. С лесния „Tap & Hold“ жест можеш да стартираш Spotify и да рестартираш музиката от момента, в който си я спрял да слушаш5. Ако пък не ти се слуша точно нея в този момент, можеш отново да докоснеш и задържиш и Spotify ще ти предложи плейлистове, специално изготвени за теб, за да се насладиш на нови песни чрез своите Galaxy Buds. Тези актуализации ти предоставят възможността на зареждаш своята любима музика в мига, в който пожелаеш, докато стартираш своята тренировка или своя нов ден.

Galaxy Buds: https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds/

Galaxy Buds+: https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds-plus/

За повече информация за Galaxy Buds и Galaxy Buds+, моля посетете:

Galaxy Buds: https://www.samsung.com/bg/wearables/galaxy-buds-r170/SM-R170NZKABGL/ Galaxy Buds+: https://www.samsung.com/bg/wearables/galaxy-buds-plus-r175/SM-R175NZWAEUB/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Tехнологии

Genesis пуска три нови нископрофилни механични клавиатури

MIKA

публикувано

на

от

Thor 400, снимка: ПР

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своите нови модели клавиатури за гейминг – Thor 380, Thor 400 и Thor 401. И трите модела се отличават с функционалност, ефективност и издръжливост, като основната разлика между тях е в типа суичове, заложени от производителя.

Genesis Thor 380 RGB е механична клавиатура с Outemu Blue превключватели. Те се характеризират с отчетлива обратна връзка с тактилно усещане при натиск и звучен клик. Genesis Thor 400 RGB от своя страна е оборудвана с червени Kailh суичове и е предназначена за онези геймъри, които предпочитат линейни превключватели. Тези, които търсят клавиатура с добра обратна връзка без ясно доловим звук при клик, могат да се спрат на Thor 401 RGB, оборудвана с Kailh Brown суичове. Силата на активиране за този модел е около 45 g.

Всеки един от новите модели на Genesis разполага с RGB подсветка, алуминиево шаси и клавиши с нисък профил. Означенията върху клавишите са отпечатани с технологията “Double Injection”, така че символите да издържат на изпитанието на времето. а наличният N-key rollover механизъм се справя безпроблемно със ситуации, когато са натиснати множество бутони наведнъж. Потребителите могат да избират между 13 светлинни режима, включително PRISMO ефект.

Genesis Thor 400 RGB, 401 RGB и 380 RGB включват софтуер за промяна на настройките, а предпочитанията се запазват във вградената памет. Всички модели са оборудвани с функционални датчици, набор от клавиши за управление на мултимедия и функция за блокиране на клавиша на Windows. Включената опора за китка подобрява комфорта по време на игра, а сгъваемите крачета позволяват на потребителите да променят ъгъла на позицията.

Новите клавиатури на Genesis ще бъдат достъпни от второто тримесечие на годината и ще се предлагат от партньорската мрежа на офиициалния дистрибутор на марката PolyComp. Според информация от производителя  очакваните крайни цени ще са около 130 лв. за Thor 380 RGB и около 150 лв. за моделите Thor 400 RGB и 401 RGB.

Продължете понататък

Lifestyle

Мобилното приложение Lidl Plus вече е налично в HUAWEI AppGallery

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Lidl Plus, мобилното приложение за лоялни клиенти на Lidl, вече е налично и в Huawei AppGallery – един от трите най-големи магазина за приложения в световен мащаб. Притежателите на смартфони могат да го свалят напълно безплатно от Huawei AppGallery.

Lidl Plus стартира в България през октомври 2020 г. и още от първата седмица то стана най-сваляното за страната в App Store и Google Play.

„Приложението Lidl Plus се утвърди като едно от най-популярните и ползвани в България. За екипа на Huawei AppGallery най-важното е да предоставяме първокласно изживяване на нашите потребители и за целта не спираме да обогатяваме портфолиото си с топ локални и глобални приложения. Щастливи сме да приветстваме Lidl Plus в Huawei AppGallery”, сподели Невена Петрова, мениджър бизнес развитие на Huawei Mobile Services за България и Северна Македония.

Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно в световен мащаб. Там потребителите могат да открият разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др.

„Lidl Plus e още една допълнителна възможност за нашите клиенти да получат разнообразни промоционални оферти и да планират по-лесно семейния си бюджет. Затова се радваме, че все повече хора ще могат да се възползват от предимствата на приложението. IT екипът ни положи много усилия, за да може всички потребители на смартфони Huawei да имат достъп до Lidl Plus, което вече е факт“, сподели Нели Месерджиева, ръководител “Акционен мениджмънт” в Лидл България.

Преди месец Lidl Plus стартира и партньорска програма, благодарение на която потребителите могат да се възползват от допълнителни отстъпки и преференциални оферти и при подбрани партньори. Първите компании, които се включиха в партньорската програма на Lidl Plus, са OMV България, застрахователният брокер SDI, онлайн платформата с уроци Уча.се, Софийската опера и балет и платформата за фото книги Pixi Photobooks.

Повече информация за актуалните отстъпки и предложения на Lidl Plus, можете да откриете в самото приложение или на: www.lidlplus.bg

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 106 магазина в 49 града и над 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Продължете понататък

Горещо