Connect with us

Tехнологии

RaiMobile вече е налично в HUAWEI AppGallery

Avatar

Публикувано

на

Huawei AppGallery RaiMobile

Сред ключовите предимства на приложението са възможността за откриване на сметка с дебитна карта без посещение на офис, кандидатстване и усвояване на потребителски кредит и др..

Собственият онлайн магазин за приложения на Huawei – AppGallery, се обогатява с нови ключови локални и глобални приложения всеки ден. Новото попълнение в AppGallery e мобилното приложение на Райфайзенбанк – RaiMobile, с което можете да правите парични преводи за секунди, да управлявате лесно картите си и да планирате разходите си.

Сред ключовите предимства на приложението са възможността за откриване на сметка с дебитна карта без посещение на офис, кандидатстване и усвояване на потребителски кредит, плащане на битови сметки, заявяване на кредитна карта или застраховка. С RaiMobile потребителите могат лесно и бързо да извършват превод към друг клиент на банката само чрез телефонен номер, без нужда от IBAN.

Услугата „Анализи“ е най-новата и най-предпочитана функция за клиентите на банката. Тя позволява планиране на разходите, на база анализ на плащанията, тегленията и преводите в различни категории. Потребителят може да активира тази функционалност по желание, за да види какви са били месечните му разходи в супермаркета, за здраве и спорт, на бензиностанции, плащане на сметки, вноски по кредити или друго.

Потребителите на RaiMobile могат да активират безплатни известия за постъпила сума, битови сметки, кредити и валутни курсове по фиксинг на БНБ. Също така, благодарение на приложението, те спестяват средства – таксите за преводи са много по-ниски.

Advertisement

Един от ключовите приоритети на RaiMobile е бързата и сигурна защита на личните данни и парични средства. Потребителите влизат в приложението с биометрични данни или ПИН, без да се налага всеки път да изписват потребителско име и парола. За по-голяма сигурност, клиентите имат опция да изключват картите си през мобилното приложение и да ги включват след това.

Към края на 2020 година, всеки трети клиент на банката използва активно RaiMobile. Всеки месец през приложението се правят близо 280 хиляди трансакции, като всяка минута клиентите на банката правят средно по 7 плащания през мобилното банкиране.

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в световен мащаб, като предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др. Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно в световен мащаб.

Continue Reading
Advertisement