Открийте ни и в

Tехнологии

Можем ли да се доверим на онлайн системата за счетоводно обслужване

MIKA

публикувано

на

За никого не е тайна, че в съвременния свят все по-голяма част от хората в обществото са привърженици на  дистанционния тип обслужване. За разлика от останалите европейски страни в България този тип електронни услуги забавиха своето разпространение. Това всъщност е плод от недоверието, което хората таяха към всички тези електронни доставчици и източници. Днес обаче картината изглежда по един коренно различен начин, който всъщност се оказва доста голямо улеснение и удобство за хората.

Онлайн системата за счетоводно обслужване предлага постоянна връзка и комуникация, осъществена между счетоводната кантора с нейните клиенти. Тя позволява да се извършва архивиране на документи, както и онлайн осчетоводяване. По този начин хората спестяват значителна част от времето си и проявяват по-малко съображения. Например, ако ви предстои пътуване, то не е необходимо да го отлагате, в случай че трябва да изготвите спешни документи, които не търпят отлагане. Всичко може да се случи с прякото съдействие на онлайн системата.

Кои са основните предимства на онлайн счетоводството?

Онези клиенти, които се доверят на онлайн счетоводните услуги, единственото, за което съжаляват, е че не са изпробвали този метод по-рано. Това е максимално улеснен начин, благодарение на който могат да осъществят всякакви електронни заявки, да издават счетоводни документи, да сключват или прекратяват трудови договори, отпуски, служебни бележки и всичко останало, свързано със счетоводството на една фирма.

По този начин клиентите могат да получат нужната информация онлайн, без да оказва никакво влияние часа и мястото, на което се намират. Освен това клиентът може във всеки момент да проследява своето имуществено състояние и в случай, че има някаква опасност от фалит и каквито и да било други негативни последици, той може да ги елиминира навреме и да превъзмогне това.

Без грам съмнение онлайн счетоводството е основният фактор, действащ за това да се повиши ефективността на всеки един бизнес у нас, паралелно с това намалява разходите, които съпътстват традиционната комуникация между счетоводното дружество и клиента.

Наред с това, този тип счетоводство също така повишава ефективността на служителите в счетоводната кантора. Предлагаме ви да посетите сайтът за счетоводни услуги contract.bg, където ще получите наистина обстойна и подробна информация по всеки един въпрос, който ви касае. Счетоводната къща разполага с едни от най-опитните и доказали се професионалисти, чиито стаж е десетки години. Искате вашият бизнес да бъде процъфтяващ?! Спокойно можете да се доверите на онлайн счетоводството и да бъдете сигурни, че цялото управление на вашата фирма ще бъде под контрол.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Tехнологии

Genesis пуска три нови нископрофилни механични клавиатури

MIKA

публикувано

на

от

Thor 400, снимка: ПР

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своите нови модели клавиатури за гейминг – Thor 380, Thor 400 и Thor 401. И трите модела се отличават с функционалност, ефективност и издръжливост, като основната разлика между тях е в типа суичове, заложени от производителя.

Genesis Thor 380 RGB е механична клавиатура с Outemu Blue превключватели. Те се характеризират с отчетлива обратна връзка с тактилно усещане при натиск и звучен клик. Genesis Thor 400 RGB от своя страна е оборудвана с червени Kailh суичове и е предназначена за онези геймъри, които предпочитат линейни превключватели. Тези, които търсят клавиатура с добра обратна връзка без ясно доловим звук при клик, могат да се спрат на Thor 401 RGB, оборудвана с Kailh Brown суичове. Силата на активиране за този модел е около 45 g.

Всеки един от новите модели на Genesis разполага с RGB подсветка, алуминиево шаси и клавиши с нисък профил. Означенията върху клавишите са отпечатани с технологията “Double Injection”, така че символите да издържат на изпитанието на времето. а наличният N-key rollover механизъм се справя безпроблемно със ситуации, когато са натиснати множество бутони наведнъж. Потребителите могат да избират между 13 светлинни режима, включително PRISMO ефект.

Genesis Thor 400 RGB, 401 RGB и 380 RGB включват софтуер за промяна на настройките, а предпочитанията се запазват във вградената памет. Всички модели са оборудвани с функционални датчици, набор от клавиши за управление на мултимедия и функция за блокиране на клавиша на Windows. Включената опора за китка подобрява комфорта по време на игра, а сгъваемите крачета позволяват на потребителите да променят ъгъла на позицията.

Новите клавиатури на Genesis ще бъдат достъпни от второто тримесечие на годината и ще се предлагат от партньорската мрежа на офиициалния дистрибутор на марката PolyComp. Според информация от производителя  очакваните крайни цени ще са около 130 лв. за Thor 380 RGB и около 150 лв. за моделите Thor 400 RGB и 401 RGB.

Продължете понататък

Lifestyle

Мобилното приложение Lidl Plus вече е налично в HUAWEI AppGallery

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Lidl Plus, мобилното приложение за лоялни клиенти на Lidl, вече е налично и в Huawei AppGallery – един от трите най-големи магазина за приложения в световен мащаб. Притежателите на смартфони могат да го свалят напълно безплатно от Huawei AppGallery.

Lidl Plus стартира в България през октомври 2020 г. и още от първата седмица то стана най-сваляното за страната в App Store и Google Play.

„Приложението Lidl Plus се утвърди като едно от най-популярните и ползвани в България. За екипа на Huawei AppGallery най-важното е да предоставяме първокласно изживяване на нашите потребители и за целта не спираме да обогатяваме портфолиото си с топ локални и глобални приложения. Щастливи сме да приветстваме Lidl Plus в Huawei AppGallery”, сподели Невена Петрова, мениджър бизнес развитие на Huawei Mobile Services за България и Северна Македония.

Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно в световен мащаб. Там потребителите могат да открият разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др.

„Lidl Plus e още една допълнителна възможност за нашите клиенти да получат разнообразни промоционални оферти и да планират по-лесно семейния си бюджет. Затова се радваме, че все повече хора ще могат да се възползват от предимствата на приложението. IT екипът ни положи много усилия, за да може всички потребители на смартфони Huawei да имат достъп до Lidl Plus, което вече е факт“, сподели Нели Месерджиева, ръководител “Акционен мениджмънт” в Лидл България.

Преди месец Lidl Plus стартира и партньорска програма, благодарение на която потребителите могат да се възползват от допълнителни отстъпки и преференциални оферти и при подбрани партньори. Първите компании, които се включиха в партньорската програма на Lidl Plus, са OMV България, застрахователният брокер SDI, онлайн платформата с уроци Уча.се, Софийската опера и балет и платформата за фото книги Pixi Photobooks.

Повече информация за актуалните отстъпки и предложения на Lidl Plus, можете да откриете в самото приложение или на: www.lidlplus.bg

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 106 магазина в 49 града и над 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Продължете понататък

Горещо