Connect with us

Lifestyle

Мол Марково Тепе ще е домакин на единственото по рода си LEGO изложение

Avatar

Публикувано

на

Mall Markovo Tepe Plovdiv

снимка: PR

Мол Марково Тепе ще е домакин на голямо LEGO изложение от 1 до 22 април. Изложението се организира съвместно с българския фен-клуб на световно популярната игра. Партньори на събитието са детски център Capella Play, магазин „Комсед“ и книжарница Orange.

Лего темите, върху които Мол Марково Тепе ще акцентира са: CITY, NINJAGO, Super Heroes DC Universe, Super Heroes Batman, TECHNIC и MOCs. Посетителите на търговския и развлекателен център ще имат възможност да се забавляват, да покажат креативните си идеи, да участват в специалните игри и лего работилници, които ще се проведат през уикендите на  1, 2 и 22 април.

Състезанията ще се провеждат по четири часа на ден, на два етапа, а участниците в надпреварата ще мерят сили в игрите Нексо Рицари, Марсоход, Speedbuild и Свободно Строене. С колкото повече части на LEGO разполага един състезател, толкова повече възможности има да сглоби онова, за което мечтае. Различните цветове, форми и големини позволяват да се създават разнообразни модели, затова заповядайте в Мол Марково Тепе, покажете вашите възможности и дайте воля на въображението си!

Markovo Tepe LEGO izlojenie 3

В българския фен клуб на играта вече членуват повече от 40 души, които не спират да се забавляват и да строят заедно с децата си. През целия април, гостите на Мол Марково Тепе, ще имат възможност да се насладят, както на последните, така и на неостаряващите модели на LEGO. Градски макет допълнен с Лунапарк, Техник, Нинджаго и Батман са само част от изненадите, които Мол Марково Тепе е подготвил за вас.

Advertisement

Ето и програмата на игрите по време на LEGO изложението:

1 април/събота/, 2 април/неделя/ – 22 април/събота/
От 12:00 до 14:00 часа- Нексо рицари Боулинг; Марсоход; Свободно строене с лего;
От 15:00 до 17:00 часа- Конкурс лего бързаци;Свободно строене с лего;

Continue Reading
Advertisement