Connect with us

Телевизия

„Момичето с червения шал“ вече по Timeless Drama Channel

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Популярната телевизионна продукция е базирана на вълнуващия роман на Чингиз Айтматов и е достъпна за зрителите в мрежата на Булсатком

Timеless Drama Channel (TDC), единственият по рода си канал за турски сериали, представя на публиката една красива любовна история, базирана на световноизвестен бестселър – „Момичето с червения шал“. В главните роли влизат звездите на турското кино Йозге Йозпиринчджи и Сечкин Йоздемир, които изиграват влюбената невинна двойка – Асие и Иляс. TDC е достъпен в България ексклузивно в мрежата на Булсатком и предлага на зрителите селекция от оценени високо от критиците драматични продукции. Зрителите могат да гледат нови епизоди на сериала всеки делничен ден от 22:25 ч., а в събота – повторения, в случай че са изпуснали някои от епизодите.

„Момичето с червения шал“ е турски сериал, базиран на книгата „Тополчице моя с червена забрадка“ на Чингиз Айтматов. Той разказва историята на младите Асие (Йозпиринчджи) и Иляс (Йоздемир), които живеят в малко турско село и се влюбват страстно един в друг. Красивата Асие е бунтар по душа, която въпреки желанията на семейството си, отказва да се омъжи, докато не се влюби. Един ден съдбата я среща с упорития и красив Иляс на мотоциклетната писта и любовта между тях бързо пламва. Връзката им обаче е подложена на редица изпитания от страна на техните семейства, с които те трябва да се преборят заедно. Публиката може да проследи премеждията и обратите в тази драматичната любовна история всеки делничен ден само по Timeless Drama Channel.

TDC се развива изключително динамично, към момента се гледа от над 5 милиона домакинства в световен мащаб и е особено популярен в Централна и Източна Европа, на Балканите и в Близкия Изток. Каналът е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, глобална медийна компания, която оперира 40 телевизионни канала на 6 континента.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement