Connect with us

Телевизия

„Монки Кид“ започва по Cartoon Network

Avatar

Публикувано

на

Монки Кид е обикновено момче, което доставя храна от закусвалнята на Пигси. Той има една основна страст – обича старите легенди. Тази любов променя съдбата му – тя го отвежда до скривалище, където намира магическите предмети на могъщия Крал на маймуните. Скоро след това му се налага да залови двама злодеи, които се опитват да освободят Краля на демоните Бул от затвора. Монки се среща и със самия Крал на маймуните, който го назначава за свой наследник и му поверява важна задача.

Монки Кид не е сам в добрите дела. Във всеки момент, той може да разчита за помощ от верните си приятели. Дали различията в характерите им ще бъдат пречка да работят заедно? Съвсем не – тези колоритни герои се допълват идеално. Най-добрата приятелка на MK, Мей, обича кученца и има добри идеи дори и в най-трудната ситуация. Собственикът на закусвалнята, Пигси, може да изглежда малко груб, но на него винаги може да се разчита. Огромният Санди, който е бивш войник, обича йога и има голямо сърце. Експертът по демоните, Танг, има знания за легендите и… кулинарията. Заедно, те се опитват да хванат Кралят на демоните Бул, но дали ще успеят?

Поредицата започва на 9 януари от 15.00 ч. по Cartoon Network. Като ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

Continue Reading
Advertisement