Открийте ни и в

Tехнологии

Мтел подарява учебни програми за 15-и септември

Avatar

публикувано

на

Мтел подарява учебни програми за 15-и септември 141

По повод началото на новата учебна година от 11-и септември всеки посетител в магазините на Мтел ще получи като подарък учебна програма. В нея всеки ученик може да запише изучаваните предмети и лесно да следи кога през седмицата какъв учебен час има.

Освен в магазините на Мтел, програмата ще се разпространява и с вестниците „Труд“ и „24 часа“ на 15-и септември.

Инициативата е в подкрепа на приемната грижа в България, която Мтел подпомага вече няколко години. Затова в ученическата програма има кратка информация за приемната грижа, която е възможност за децата, лишени от грижите на родителите си, да израснат в семейна среда.

Тази година 111 младежи от приемни семейства у нас ще бъдат ученици. Всеки от тях вече получи комплект с учебни принадлежности и ученическа раница от Мтел. За 2014 година телекомът дари над 90 000 лева за каузата като част от социалната си програма „Приеми бъдещето“. От началото на сътрудничеството си с Националната асоциация за приемна грижа, компанията е подпомогнала децата от приемни семейства с над 240 000 лева.

Всички посетители в магазините на Мтел могат да подкрепят каузата, като дарят 1 лев за развитието на приемната грижа.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Uchenik poluchava programa v magazin na Mtel[/media-credit]

Реклама