Открийте ни и в

Музика

Музикален проект спечели септемврийският микрогрант на Awesome Foundation Sofia

Avatar

публикувано

на

Музикален проект спечели септемврийският микрогрант на Awesome Foundation Sofia 145

Проектът Gega Stage спечели след оспорвано представяне на живо в третото издание на Awesome Foundation Sofia – доброволчески финансирана организация с 20 члена, наречени „Пазители“, които всеки месец даряват един микрогрант за „awesome“ (в превод – страхотен) проект, който да е иновативен, необикновен, в полза на града.

Gega Stage е идея, която цели да предостави на любителите на музиката възможността да се почувстват като професионалисти и да запишат песен с видео към нея. Всичко това ще се случи с професионална техника, зад която ще стоят професионалисти от бранша. Всеки любител може да участва, с изключение на професионални музиканти. Зад проекта стоят млади и дейни хора – Михаела Михайлова, Иван Гатев, Радослав Гергов, Петър Иванов.

„Нашата цел е да създаваме възможности, чрез които гласовете и музикалните инструменти на нашите приятели и колеги да се чуят от повече хора. България е пълна с прекрасни музиканти и нашата мисия е да вдигаме шум и да помагаме. Имаме студио, ще имаме онлайн радио, организираме различни събития и концерти,“ сподели Михаела Михайлова.

Всеки, който желае да кандидатства за предстоящия октомврийски фонд от 1000 лева, може да изпрати проекта си тук: www.awesomefoundation.org

Музикален проект спечели септемврийският микрогрант на Awesome Foundation Sofia 146

Реклама