Connect with us

Lifestyle

Надникнете в най-известната зоологическа градина в Австралия

Avatar

Публикувано

на

Viasat Nature Inside Taronga Zoo pic 1

Eксклузивно с Viasat Nature

Разказан от британската актриса, номинирана за Оскар Наоми Уотс („Кинг конг“), новата поредица по Viasat Nature „В зоопарк „Таронга“ дава ексклузивен достъп и неочаквани прозрения какво всъщност означава да поддържаш една от най-известните и впечатляващи зоологически градини в света. Представяйки всякакви животни, от диви коали, ранени в пожарите, до 200-килограмови горили, които се нуждаят от преглед, тази стопляща сърцето поредица в 10 части ще дебютира по Viasat Nature на 7 декември, понеделник, в 18:00 часа.

Разположена на пристанището в Сидни, „Таронга“ е призванието на живота на 240-те отдадени ветеринари и други хора, които се грижат за повече от 5 000 животни.  Съчетавайки професионализъм от световна класа и спокоен австралийски дух, за повечето от тях зоологическатата градина е като втори дом. Всяка година милиони посетители искат да преживеят една от най-изключителните истории за успех в опазването на планетата и да видят някои от най-уникалните създания в света.

„Таронга“ се сблъсква с някои от най-трудните предизвикателства в 101-годишната си история и никога не е било по-интересно да се види как се управлява това вълшебно място.

Advertisement

Камери на мястото на събитието, които заснемат случващото се 24 часа в денонощието, проследяват много невероятни истории в 10-те части на поредицата.  Ще видите 12 ранени коали, които пристигат в болницата за животни, след това, което преживяват в най-големите пожари в историята на Австралия. Ще проследите драматичната операция на лемур, ранен в бой, докато лекарите преглеждат спешно и три шимпанзета. Ще научите повече за огромните проблеми, които имат при възпроизвеждането си лъвове, тигри, носорози. Вижте какво се случва при опита да лекуват най-отровния паяк в света и не пропускайте историческия опит на зоопарка да изпрати два утконоса в Америка.  В „Таронга“ никога не е скучно!

„В зоопарк „Таронга“ дебютира по Viasat Nature в 18:00 часа в понеделник, 7 декемри, и ще се излъчва в всеки делничен ден. 

Continue Reading
Advertisement