Connect with us

Tехнологии

Най-актуалните смартфони Motorola са с до 150 лв. отстъпка в онлайн магазина на VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

Само до 16 февруари, VIVACOM предлага до 150 лв. отстъпка на най-актуалните и предпочитани смартфони Motorola в онлайн магазина си. Устройствата, част от промоцията, имат иновативен дизайн, издръжливи батерии, красив корпус и обширни дисплеи, за да могат лесно да удовлетворяват разнообразните потребителски нужди.

С намаление до 150 лв. може да бъде закупен moto G 5G – най-достъпният 5G модел в портфолиото на VIVACOM. На всички клиенти избрали moto g 5G операторът осигурява и допълнителни 30 000 МВ интернет на максимална скорост месечно до края на март 2021 г., за да може всеки нов или съществуващ клиент на мобилни услуги, да се увери сам в предимствата на мрежата от пето поколение. Moto g 5G предлага на потребителите обширен 6.7-инчов MAX Vision HDR дисплей, мощен процесор, батерия с капацитет 5 000 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане, и тройна камера, което го прави удобен и функционален за всяка ситуация от ежедневието.

В настоящата онлайн промоция е включен и най-новият сгъваем смартфон на марката motorola razr 5G. Флагманът обединява мощност и отлични работни характеристики с иновативен и компактен сгъваем дизайн. Моделът работи с пълна функционалност в 2G, 3G и 4G мрежата на VIVACOM. Очаква се старт на работата в 5G мрежата на VIVACOM през 2021 г., след обновяване на софтуера от страна на производителя.

С намаление ексклузивно във VIVACOM от операторите може да бъде закупен и впечатляващият Motorola Edge+. Смартфонът има изящен извит дисплей с честота на опресняване на картината 90Hz, детайлни камери и голяма батерия с капацитет 5000 mAh.

Continue Reading
Advertisement