Connect with us

Lifestyle

Най-бързо разрастващият се онлайн магазин за мода идва в България

Avatar

Публикувано

на

ABOUT YOU Launch Inna 4 scaled 1

Брандът се нарича ABOUT YOU и предлага над 100 хиляди артикула

Днес европейският онлайн магазин ABOUT YOU отвори и на българския дигитален пазар. След успешното си развитие в Германия, Австрия, Швейцария, Нидерландия, Белгия, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, балтийските държави и Хърватия, ABOUT YOU създаде българската си онлайн платформа – aboutyou.bg.

Пристигането на бранда в България се очакваше с нетърпение от всички почитатели на модата. Негови посланици вече са актрисите Яна Маринова, Саня Борисова и Мона Гочев, както и други известни имена от публичната среда като Поли Недкова, Бояна Маринова и Цветелина Петрова.

ABOUT YOU е първата онлайн платформа в Европа, в която модните тенденции вдъхновяват всеки да изрази своята индивидуалност по уникален начин. Тя предлага избор от над 700 марки, сред които NIKE, Tom Taylor, Lascana и Adidas. Сайтът не е просто уебмагазин с подбрани артикули, а иновативно решение за достъпно и гъвкаво онлайн пазаруване. Асортиментът от над 100 хиляди продукта може да бъде разгледан през телефон, таблет, компютър, а също и през специалното приложение за смартфони. Поръчките се осъществяват напълно безопасно, a доставката е безплатна. Заплащането на артикулите може да се осъществи както с карта, така и с наложен платеж. Клиентите имат възможност да върнат безплатно закупени продукти в рамките на 100 дни след покупката.

Българските потребители ще могат да се докоснат до вълнуващото онлайн пазаруване с 25% отстъпка в периода 20-27.10.2020. Кодът за отстъпката може да бъде намерен на https://www.aboutyou.bg.

Advertisement

ABOUT YOU е европейска модна и технологична компания със седалище в Хамбург, Германия, създадена от младите предприемачи Тарек Мюлер (31), Себастиан Бец (29) и Ханес Вийзе (38) през 2014 г. Само за 6 години компанията се превръща в един от най-големите търговци на дребно в сектора на модата в Европа с годишни приходи от 742 милиона евро (2019/2020). След навлизането на чешкия и словашкия пазар, както и на няколко други, ABOUT YOU става пазарен лидер в рамките само на няколко седмици.

„Българският пазар има огромен потенциал. Очакванията ни са да се развием наистина бързо и тук. Целта ни е за кратък предиод от време да станем пазарен лидер сред онлайн магазините и тук. Надяваме се, че ще вдъхновим потребителите с богатия асортимент на ABOUT YOU и различните услуги като безплатни доставка и връщане“ сподели Тарек Мюлер, главен изпълнителен директор на АBOUT YOU.

Немският моден бранд е една от най-бързоразрастващите се онлайн платформи и една от само няколкото европейски компании еднорози, чиято оценка надхвърля 1 милиард долара.

Continue Reading
Advertisement