Открийте ни и в

Lifestyle

Най-великото празнуване на Принцесите – с участието на Крисия

публикувано

на

Най-великото празнуване на Принцесите - с участието на Крисия 137

снимка: ПР

The Walt Disney Company обявява старта на „НАЙ-ВЕЛИКОТО ПРАЗНУВАНЕ НА ПРИНЦЕСИТЕ“, кампания с акцент върху качествата смелост и доброта, които героините на Disney вдъхновяват във феновете си от цял свят. От щедростта на Пепеляшка и изобретателността на Бел, до самоотвержеността на Мулан и приключенския дух на Ваяна, Disney почита тези силни жени чрез музика, преживявания и инициативи, в които споделя историите на деца, демонстрирали изключителна смелост и доброта.

„САМО ДНЕС“

Началото на „НАЙ-ВЕЛИКОТО ПРАЗНУВАНЕ НА ПРИНЦЕСИТЕ“ поставя дебютът на новия оригинален сингъл „Само днес“ (на английски “Starting Now”), който чаровната и талантлива изпълнителка Крисия записва на български специално за кампанията. В Щатите сингълът “Starting Now” е изпълнен от носителката на „Грами“ Бранди. Песента, написана от Джейсън Мейтър, Джордан Пауърс и Дарън Крис, и с текст на български от Десислава Софранова, ще бъде пусната в дигиталните платформи за музикално съдържание на 21 май, а специалният клип към нея ще е наличен на същата дата, след 17 часа, в YouTube канала на DisneyMusicVEVO.

Линкове към песента и видеото ще откриете тук: https://disneymusic.co/Samodnes

В допълнение към сингъла, Disney ще отбележи „НАЙ-ВЕЛИКОТО ПРАЗНУВАНЕ НА ПРИНЦЕСИТЕ“ с още вълнуващи инициативи, преживявания и уникални продукти:

ПРИКАЗКИ ЗА СМЕЛОСТ И ДОБРОТА

Слънчевата и талантлива Веси Бонева се присъединява към звездни гласове на Disney като Кели Мари Тран (Рая в „Рая и последният дракон“) и Манди Мур (Рапунцел в „Рапунцел и разбойникът“), за да прочете нова Приказка за смелост и доброта. Специалната история за Бел („Красавицата и Звяра“), която предстои да бъде публикувана, включва и посвещение за 7-годишната Ема от България.  Деца и семейства ще могат да ѝ се насладят в YouTube канала на Disney Channel. В България видеото с приказката ще е достъпно с жестов превод, за да може да бъде споделено с възможно най-много деца.

ДЕЦА НА ДОБРОТАТА

Disney работи и с партньори от благотворителни и неправителствени организации в различни страни в Европа, Близкия изток и Африка, за да откриe млади хора, които демонстрират изключителна смелост и доброта в живота си и да ги почете в своята кампания. За всяко от тези „Деца на добротата“ е създадено специално посвещение, чрез което да бъдат разказани техните истории и да вдъхновяват други младежи.

Едно от децата е 7-годишната Ема от България, която използва български жестов език, за да разказва истории и да ги споделя с другите. Точно като Бел от „Красавицата и Звяра“ на Disney, Ема използва умението си да разказва истории, за да дарява щастие и вдъхновение на хората.

Ема, заедно с глухи обучители, участва в създаването на видеосъдържание, което повишава осведомеността и популяризира значението на жестовия език за глухите деца и младежи в България. Чрез увлекателните истории, които разказва, Ема демонстрира смелост, доброта и решителност да помага на другите и да ги вдъхновява. Нейният жест е подкрепен от фондация „Заслушай се“.

„Да научим децата на важни качества като доброта и смелост още от най-ранна възраст е толкова важно, колкото и да им преподаваме математика, науки или спорт“, казва детският психолог Лавърн Антробъс. 

„Цели поколения са възпитани във важните ценности и принципите на добротата, докато са гледали любимите си герои по телевизията, в киното или като са чели любимите си книги. Герои като принцесите и кралиците на Disney помагат на децата да усвоят отрано тези важни житейски умения. Също така е важно децата да виждат, че да правим добро за другите, е добре и за самите нас, тъй като се освобождават ендорфини, увеличава се серотонинът и се чувстваме по-щастливи“.