Открийте ни и в

Полезно

Най-голямата младежка медия в България ще подкрепя младите ни артисти

Avatar

публикувано

на

Най-голямата младежка медия в България ще подкрепя младите ни артисти 141

снимка: ПР

Teen Station e най-голямата младежка медия в България, която вече четири години представя теми, близки и важни за ауторията ни от ученици, а вече и студенти в цялата страна. Тя е независима медия, ръководена от авторите на материалите и от техните ментори.

В Teen Station се публикува съдържание без цензура по теми, които вълнуват тийнейджърите и младите хора – социален живот, изкуство, образование, каузи. В информационната си уеб платформа те въвличат талантливи писатели, говорители и изпълнители от цяла България.

Като част от своето развитие и благодарение на партньорството си с фондация “Лъчезар Цоцорков”, през 2022 г. Teen Station започва целенасочено да подкрепя локалната артистична сцена в България и проектите на млади артисти, които в момента прохождат или имат нужда от по-широка медийна сцена: поп и ъндърграунд изпълнители, хип-хоп артисти, фотографи, художници, писатели, училищни банди, к-поп банди, косплеъри, представители на различни субкултури, млади режисьори, майстори на късото кино, създатели на младежки фестивали, доброволци, млади учени.

“Тези артисти са част от нашия свят и го правят смислен и интересен, а ние ще продължаваме да ви разказваме за тях” – споделя екипът на Teen Station. Според младите автори тези материали ще утвърдят медията им като нишова и ще й дадат фокус и оригиналност.

Ето какво предстои през 2022 г.: нови епизоди на концертите Purple Sessions, с които Teen Station дава възможност на младите артисти да направят първите си професионални студийни записи. Нов сезон на подкаст поредицата за литература “Литкаст”. Специални видео срещи с музикантите, които Teen Station открива за своята публика, както и с известни музиканти, вдъхновение за всички нас. Развитие на подкастите за професионално и кариерно ориентиране като “Професионалистите”, “УНИверсално” и “От А до Я”.

Съвместно с Фондация “Лъчезар Цоцорков” през 2022 г. Teen Station ще инвестира не само в популяризирането на младите артисти, но и в авторите, които ги представят най-добре, а именно – в своя младежки редакторски екип.

Ако искате да сте част от Teen Station, пишете им на [email protected]

Реклама