Connect with us

Lifestyle

Най-добрият барман в света миксира коктейли в Bedroom Premium Club

Avatar

Публикувано

на

ELYX_Alex_Kratena_Bedroom

На 26 март световно известният барман Алекс Кратена ще демонстрира в столичния Bedroom Premium Club изкуството да смесва напитки във фантастичното разнообразие на уникални коктейли, по покана на супер премиум бранда Absolut Elyx. Роденият в Чехия специален гост е известен с десетките си титли за най-добър барман в света от множество престижни конкурси на всички континенти. Менажираният от него и базиран в The Langham Hotel в Лондон бар Artesian става номер 1 в три последователни години в класацията за най-добри барове на света. През 2012 г. Алекс Кратена печели титлите „Международен барман на годината“, „Най-добър хотелски бар“ и „Най-добро коктейл меню“, а през 2013 г. е признат за „Бар личност на годината“.

При гостуването си в култовия Bedroom Premium Club Кратена ще приготви специален коктейл за гостите, наречен Instant Crush. Демонстрацията ще бъде съпроводена от великолепен арт денс пърформанс. Докато зад пулта диджей Gorro забавлява гостите със специално подбрана музика, в голяма клетка с формата на бутилка две акробатки ще демонстрират уменията и гъвкавостта на телата си. В запомнящото се шоу ще се включат и 10 момичета от балета на Bedroom Premium Club, облечени в атрактивни костюми (дело на дизайнера Донка Боева, с хореография от Галя от Сатен) с медни елементи от бутилката на Аbsolut Elyx. Това е основната съставка, която вдъхновява г-н Кратена за коктейлите, които ще покаже в София.

Водката Absolut Elyx – луксозният супер премиум бранд в портфолиото на Pernod Ricard е своеобразен шедьовър на дестилационното изкуство, който заслужава специално внимание заради ръчната технология на своята изработка. Еlyx e ръчно дестилирана Single Estate водка, която се произвежда от един единствен сорт зимна пшеница, растяща само в имението Робелоф, Швеция. Absolut Elyx се дестилира в уникални медни съдове, произведени през 1921 г. Благодарение на тях се постига неповторим, копринен и богат вкус. По време на екскузивното събитие в Bedroom Premium Club сами ще се убедите в незабравимия бленд на нашата северна гостенка.

Добре дошли на 26 март в Bedroom Premium Club! Очакваме ви!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement