Connect with us

Lifestyle

Най-добрият лазер за епилация е в България

Avatar

Публикувано

на

elysionpro award

Диодният лазер за епилация Elysion-Pro на Cocoon Medical, бе обявен за най-добрият апарат в своята категория от престижното професионално списание за естетика Vida Estética. Нещо, което ние отдавна си знаехме, но вече е официално и световно известно!

Наградата бе врънча на изпълнилият директор на компанията производител д-р Виера по време на един от най-престижните форуми в Испания – Cosmobeauty Barcelona 2017.

Мениджърът на медията и домакин на церемонията по награждаването Стивън Булон, обяви, Еlysion-Pro е избран за най-добър апарат заради своята ефективност, гъвкавост и съчетаването на редица технологични иновации. Elysion-Pro е един от малкото в света диодни лазери, с които може да се прави епилация и през лятото при пълна безопасност. Платформата се отличава с наличието на две различни дължини на вълните (755nm и 810 nm) и с висока мощност (2000W), техническите спецификации за работа на всякакъв вид на кожата и косми през цялата година с максимална скорост, безопасност и ефикасност.

Повече информация за Еlysion-Pro можете да научите ТУК.

Continue Reading
Advertisement