Connect with us

Култура

„Най-доброто лекарство сте вие“ от д-р Фредерик Салдман

Avatar

Публикувано

на

Cover Nai dobroto lekarstvo ste vie

Cover-Nai-dobroto-lekarstvo-ste-vieНа 4 март излиза от печат абсолютният международен бестселър „Най-доброто лекарство сте вие“ от д-р Фредерик Салдман!

„Най-доброто лекарство сте вие“ (превод: Радостин Желев, Венелин Пройков, 272 стр., цена: 16 лв.) е безценен пътеводител в областта на здравето и индивидуалните навици, който заслужава вниманието на всеки родител, учител и медицински работник, както и на всеки човек със слаба имунна система. Авторът ни съветва как да се избавим от вредните килограми и да внесем динамика в организма си, как да се борим с алергиите и инфекциозните болести, как да ликвидираме стреса и трайната потиснатост и да подобрим съня си. Изглежда, нашите собствени клетки ще се превърнат в лекарства за предотвратяване на редица болести и ще лекуват нелечимото днес.

Прочут лекар, кардиолог и експерт по здравословно хранене, д-р Фредерик Салдман има в актива си набор от бестселъри и любопитни медийни изяви. Книги като „Измий ръцете си!“ и „Най-доброто лекарство сте вие“ са вдъхновени от срещите му с пациенти, разказващи за болестите си като за феномени, които не зависят от собственото им поведение. Именно това мотивира д-р Салдман да адресира посланието си към по-широка публика. Целта му е да докаже, че здравето ни е в нашите ръце, че „вътрешният учител на всеки един от нас е създателят на идеалната хармония“.

Continue Reading
Advertisement