Открийте ни и в

Музика

Най-незабравимият полет

публикувано

на

Най-незабравимият полет 139

Мястото е Терминал 2 на летище София. Датата – 13-ти юни. Поводът – незабравимият полет с Dub FX, Dub Phizix и MC Strategy. Сцената на открито бе разположена до живописното езеро, а самата парти зона – оформена в амфитеатрален стил.

Началото беше дадено от DJ SAVA. Към полунощ танците ми прераснаха в истерично пищене с появата на DUB FX, който за мен е един велик изпълнител. Не мога да ви опиша каква е да чуеш на живо парчета като “Colours”,  “Soothe your pain”, “Bassline”, “Love me or not”,  “Flow”, “Sky”, “Love someone”…

Еуфорията беше изпълнила целия парк – хората танцуваха, подскачаха, пяха своите любими песни. Още ми е трудно да се излекувам от сладката кома, в която изпаднах. Велика емоция, велика!

След взривяващия set на Dub FX, дойде време за мощното изригване и посрещане на изгрева заедно с  Dub Phizix & MC Strategy. Е, тогава вече ми се налагаше от толкова много кеф да настъпвам хората по главите, но и те не ми останаха длъжни. Просто сетът на Dub Phizix & MC Strategy беше повече от незабравим!

Като цяло слушахме цяла палитра от засукан денсхол, тъмен дъб и футуристичния-минималистичен дръм енд бейз. MC Strategy ни накара да ни се въртят главите като мощна пералня с центрофуга от неговите скорострелни рими на фона на тежки бас ритми. Чухме парчета като „Marka”, „Buffalo Charge”, “I’m a creator”.

Накрая DJ SAVA закри полета с мощен сет. Въпреки всичките критики, които чувам относно локацията и организацията, лично аз си изкарах незабравимо!

Това беше една от най-красивите юнски съботни нощи, изпълнена с музика, eмоции и взимащи дъха мигове.  Идването на Dub FX заедно с австралийските музиканти Andrew Vollmer (саксофон/пиано/) и Evan Tweedie (бас), както и Dub Phizix заедно с MC Strategy определено ме накара да настръхна и да получа мускулната треска от танци.

One love.

 

Материал на Яна КИРИЛОВА

Реклама