Connect with us

Кино

Най-нетърпеливите фенове вече могат да се сдобият с билети за „Бързи и яростни 8“

Avatar

Публикувано

на

Най-нетърпеливите фенове на дългоочакваната нова част от сагата за семейството на Доминик Торето – Бързи и яростни 8, могат да се сдобият с кинобилети. Филмът обещава неочаквана сюжетна завръзка, а семейството ще трябва да се опълчи срещу единственото нещо, с което не може да се справи – самия Дом. Този път той ще застане на страната на най-красивия хай-тек терорист, в когото се превъплъщава героинята на Чарлийз Терон.

Прелестната Терон няма да бъде единственото ново попълнение в сагата. Самият Вин Дизел казва, че Бързи и яростни 8 ще ни запознае с новите лица в поредицата, които несъмнено ще видим в следващите два филма. Сред тях са чаровникът Скот Истууд и носителката на Оскар Хелън Мирън. Изненадата от попълнението на британската актриса беше голяма за феновете на сагата, но самата Мирън признава, че тя се е свързала с Вин Дизел с молба за роля в Бързи и яростни 8.

Бързи и яростни 8 е с премиера на 14 април 2017 г. в кината, IMAX и 4DX, но ще връхлети с предпремиерни прожекции от 12 април 2017 г.

Continue Reading
Advertisement