Connect with us

Култура

„Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“ отново в Sofia Live Club

Avatar

Публикувано

на

IG 1080x1350 final 20 may

След грандиозния успех на напълно разпродаденото, най-ново шоу на Ива Тодорова, на 20-ти май, култовата актриса отново се качва на сцената на SOFIA LIVE CLUB.

След като изигра себе си в „Приятно ми е, Ива!“ и „Ива е онлайн“, Ива Тодорова е готова и със спектакъла „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“

„Заглавието е иронично, но и не е, тъй като живеем във века на рекламата“, разказва актрисата. А с поредната си история Ива смело говори за възходите и паденията си. Отвлича вниманието на публиката към миналото или към бъдещето, за да си напомнят взаимно, че всички те са важни най-вече за настоящето.

Темите, както винаги, са много и вдъхновяващи. Този път представлението е посветено на рисковете и прелестта да си професионалист, творец, човек, влюбен в правилния човек. Как да разберем кой е правилният партньор? Хубаво ли е да си на 50?!

Постановката преминава през важните и понякога изоставени чувства, в които актрисата с естественото си присъствие, лекота и чувство за хумор, съумява да разходи публиката в огромен диапазон от емоции. Личната история става всеобща, защото  поставена на сцена, се превръща в изкуство.

Advertisement

И както позволява шоуто, Ива сваля бариерата между актьор и зрител, за да се впуснем заедно в откровено изследване на днешния ден, на отминалите спомени и както винаги, тя дава надежда за бъдещето.

„Представленията ѝ са свежи като пролетен ден!“, „взривен смях“, „театрално бижу“, „проникновена и автентична“, това са малка част от думите на критиката за Ива. Актриса и автор с множество награди и номинации: Икар, Аскеер, Златен Кукерикон.

Ива забърква смел коктейл от трагедия и комедия, черпи всички и пие на екс. Истинският стендъп е да се изправиш и да говориш за всичко. Няма дребни неща, няма вече и лични. Всичко е важно и обществено.

Смехът е гарантиран, но тя е непредвидима, защото обича да скача в дълбокото и да ни приласкава там. Режисьор отново е Стоян Радев. Великолепен тандем! Къде ли ще ни отведат този път?

След представлението – танци с легендата DJ Fozzie.

Advertisement

Билети: https://bit.ly/3Qa2RGu

Continue Reading
Advertisement