Connect with us

Кино

Напрежението се покачва в „С река на сърцето“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Следете вълнуващия развой на семейната сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

В епизодите на „С река на сърцето“ тази седмица по NOVA ще изплуват нови тайни от миналото, а героите ще бъдат изправени пред непредвидени ситуации. Изчезването на Лазар (Христо Петков) се превръща в истински проблем за манастира и за града, а Нектарий (Леарт Докле) трябва да намери начин да съобщи на архимандрита за смъртта на доктор Рачков (Димо Димов). Тази отговорност, която пада върху него, ще го сблъска и със спомени от миналото. В същото време в „Бонония Боневи“ Вяра (Луиза Григорова-Макариев) продължава да изпълнява тайната си задача, но докато опитва да разплете бизнес плановете на Борис (Александър Димов), открива път към него и му споделя дълго пазената тайна за съдбата на мъжа си Митко. Дали обаче ще ѝ стигне смелост, за да разкрие всичко докрай пред брат си?

Самият Борис има други грижи – парите от Даниела (Анастасия Лютова) не стигат, за да прикрият грешките, които е правил до момента, а финансовите тайни, наследени от баща му Коста Бонев, правят ситуацията в семейството още по-напрегната. На фона на тези проблеми, Борис предстои да научи и новината, че ще става баща.

Изпуснат от погледа на възрастните, Коко (Матьо Горанов) успява да се пребори с голяма част от пъзела, наследен от дядо му, докато не се натъква на неразрешима загадка. Съдбата обаче му поднася решение от неочаквано място.

Advertisement

Тополски (Малин Кръстев) и Даниела продължават да водят тайни преговори, но доверието помежду им изглежда все още го няма. В същото време Тополски се сближава все повече с дъщеря си Невена (Мартина Апостолова) и това го подтиква да сподели с нея една дълго пазена тайна.

На другия край на града Петър Куманов (Александър Сано) е решил да остави Боряна и караваната, за да потърси брат си Лазар и да опита да изпревари следващите ходове на Зоран Васович (Игор Ангелов).

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите във вълнуващата семейна сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Continue Reading
Advertisement