Connect with us

Tехнологии

Настъпва нова ера в гейминга с колекцията Aurora от Logitech G

Avatar

Публикувано

на

High Resolution PNG G715 Wireless Keyboard TOP BOB US

снимка: ПР

Logitech G представя нова колекция, която поставя на фокус приобщаването и дава възможност на всички геймъри да „играят по своя начин“

Logitech G представи новата колекция Aurora, която включва безжичните гейминг слушалки G735, безжичната механична гейминг клавиатура G715, механичната гейминг клавиатурата G713, безжичната гейминг мишка G705 и осем персонализирани аксесоара. Дизайнът на новата колекция е фокусиран върху приобщаването на играчите от всички полове, като отговаря на нуждите и желанията на жените геймъри и същевременно е привлекателен за всички геймъри, търсещи свеж дизайн и подбрано изживяване.

Колекцията Aurora е с отличителен естетически и дизайнерски облик, който позволява персонализиране чрез специални аксесоари и цветови опции. Разбира се, колекцията включва и усъвършенстваните гейминг технологии на Logitech G, като високопроизводителната безжична технология LIGHTSPEED и технологията Blue VO!CE. Резултатът е колекция от оборудване, което приканва всички геймъри да бъдат такива, каквито са, като същевременно предоставя набор от разширени функции, които всички играчи очакват.

„Голяма част от гейминг индустрията е възприела разбирането, че един размер е подходящ за всички. Но това не отразява търсенията на широката общност от потребители, които са фокусирани върху себеизразяването и играят игри за забавление. И със сигурност не отговаря на мисията на Logitech да предоставя решения за всички геймъри. Когато анализирахме нашите собствени гейминг продукти, осъзнахме, че можем да направим повече,” каза Уджеш Десаи, вицепрезидент и генерален мениджър на Logitech G. “С колекцията Aurora ние създадохме гама от продукти, които целят да приобщят всички геймъри, и са фокусирани около комфорт, достъпност и пригодност за игра. Това подкрепя и нашия дългосрочен ангажимент да дадем възможност на всеки да изпита радостта от гейминга.“

Advertisement

Концепцията за колекцията Aurora се базира на обратна връзка от цялата глобална общност на жените геймъри. Тя е осъществена от екип, съставен предимно от жени, които са лидери в областта на иновациите, дизайна, инженерството и маркетинга в Logitech. Колекцията е създадена, за да отговори на желанията и нуждите на сегмент от геймъри, който досега не е бил представен достатъчно, и да преосмисли бъдещето на игрите, където себеизразяването и индивидуалността са твърдо присъстващи. Процесът на проектиране се ръководи от следните три принципа:

  • Комфорт: Във фазата на проектиране екипът на Logitech взе предвид фактори като: по-дълга коса, очила, обеци и по-малките размери на ръцете. И не спира само до тук. Отвъд комфорта, екипът даде приоритет на продукти, които се усещат и изглеждат добре, за да позволяват по-дълги гейминг сесии, като изследва различни леки и меки на допир материали и покрития.
  • Достъпност: За да направи колекцията достъпна за всички, екипът на Logitech се отказа от типичните остри ръбове, черни цветови гами и крещяща естетика при дизайна, за да създаде по-приветливо изживяване извън стандарта, включващо по-меки тонове, полупрозрачни материали и успокояваща подсветка.
  • Свеж дизайн: Колекцията Aurora насърчава себеизразяването. Продуктите се предлагат в основен цвят White Mist с възможност за персонализиране с помощта на аксесоари с цветовете Pink Dawn и Green Flash. Геймърите могат също така да покажат своята креативна страна с хиляди персонализирани светлинни комбинации, налични в G HUB, с характерната за Aurora Collection подсветка, която наричаме Play Moods.

„Желанието ни да създадем колекция от приобщаващо за всички гейминг оборудване ни предизвика и подтикна да оставим настрана старите идеи – и наистина да си зададем някои съществени въпроси относно собствената ни любов към играта“, каза Тифани Биърс, ръководител на отдел „Иновации в игрите“ в Logitech G. „Когато се заехме да проектираме основно за жени геймъри, ние постигнахме не само това, но създадохме и колекция, за която се надяваме, че е значима за още по-голям сегмент от геймъри отвъд пола и стереотипите. Ние сме във възторг от колекцията Aurora и това, което тя представлява.“

Колекция Aurora се състои от:

  • G735 безжични гейминг слушалки – С покритие White Mist, ефирна RGB подсветка и смесване на звук от два източника, G735 е универсална опция за всеки геймър. G735 са първите слушалки Logitech G с новата микрофонна технология Blue VO!CE за модулиране на гласа на геймъра и възможност за запазване на предпочитаните аудио настройки в G Hub и директно на слушалките. Безжичните геймърски слушалки G735 увеличават комфорта за всички играчи и са подходящи за по-малки размери на главата. Играчите могат да се насладят на дълги гейминг сесии с 56+ часа живот на батерията (без подсветка), Bluetooth® свързаност, както и да изпитат безжична свобода чрез наградената безжична технология LIGHTSPEED на Logitech G.
  • G715 и G713 механични гейминг клавиатури – Безжичната гейминг клавиатура G715 и гейминг клавиатурата G713 предлагат нисък ход на клавишите и висока производителност, така че геймърите да могат да изразят себе си и да играят по своя начин. Компактното TKL оформление и регулируемата височина осигуряват комфорт през целия ден. Благодарение на акумулаторна батерия, която осигурява 25 часа непрекъсната игра, наред с LIGHTSPEED безжична или Bluetooth® свързаност, можете да ги използвате навсякъде. И двете клавиатури се предлагат с включена Cloud-Soft подложка за китките за комфорт през целия ден.
  • Безжична гейминг мишка G705 – Безжичната гейминг мишка G705 е специално създадена за по-малки ръце с компактни контури и усъвършенствана гейминг технология. С тегло от само 85 грама, G705 е проектирана за дълготраен, лек комфорт и производителност. G705 включва гейминг сензор, ултра-бърза безжична връзка LIGHTSPEED, Bluetooth® свързаност и леснодостъпен бутон за превключване на DPI, които позволяват на всеки геймър да играе най-добре.
  • Аксесоари – Можете да обогатите колекцията си с осем нови аксесоара, включително приказни допълнения, като опора за длани във формата на облак, талисман за кабел и калъф за носене във формата на сърце. Допълнителни аксесоари включват наушници и бум микрофони, горни покрития за клавиатурите G713 и G715, инструмент за издърпване на капачетата на клавишите и подложка за мишка, за да могат геймърите да персонализират своя стил на игра.

Както всички наши гейминг продукти, цялата колекция Aurora е сертифицирана като въглеродно неутрална, което означава, че ние финансираме висококачествени сертифицирани компенсации на въглерода, за да намалим въглеродното въздействие на продукта до нула. Продуктите включват материали, подлежащи на рециклиране след потреблението, а хартиените опаковки идват от гори, сертифицирани от FSCTM. Избирайки тези продукти за игри, вие допринасяте за подкрепата на отговорното управление на световните гори. За повече информация относно нашите усилия за устойчивост, посетете уебсайта.

Цени и наличност

Всички продукти от колекцията се предлагат на LogitechG.com и в глобалните търговци на дребно. Logitech G735 има препоръчителна цена на дребно от 449,99 лв. с ДДС. Геймърските клавиатури Logitech G715 и Logitech G713 TKL са с препоръчителни цени на дребно от съответно 389,99 и 329,99 лв. с ДДС. Logitech G705 има препоръчителна цена на дребно от 199,99 лв. с ДДС. Аксесоари за колекцията са налични на www.logitechg.com.

Logitech помага на всички хора да преследват своята страст като проектира преживявания, така че всеки може да създава, постига и се наслаждава на повече. Logitech проектира и създава продукти, които свързват хората чрез компютри, игри, видео, стрийминг, създаване на съдържание и музика. Марките на Logitech включват Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Streamlabs, Blue Microphones, Ultimate Ears и Jaybird. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар Nasdaq (LOGI). Намерете Logitech на сайта www.logitech.com, блога на компанията или в Twitter.

Advertisement

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.

Continue Reading
Advertisement