Connect with us

Музика

Нашите металисти Bastardolomey ще подгреят концерта на LORDI

Avatar

Публикувано

на

Bastardolomey

Макар и на външен вид да е страховито изчадие, както се полага на копеле от връзката между демон и тролка, мистър Лорди се оказа… сговорчив джентълмен.

Финският монстър бързо се нави на свежата идея на Music Jam – да не води своя съпорт група, а да си избере подкрепа от българската сцена.

Така честта да отвори чудовищния Хелоуийн гиг се падна на нашите момчета от Bastardolomey: Нуфри, Бъсти, Вили и Милен, които вече имат и мощната подкрепа на Димитър Антонов – Mr. Chen. Групата беше създадена през 2007 г., а през 2010 – годината на излизането на първия им албум „Plastic Pig Society“ – те имаха шанса да влязат в българската метъл история, излизайки в София като загряващ бенд на сцената преди Metallica, Anthrax, Megadeth и Slayer.

Петимата наскоро избухнаха с нови песни и забиват по-агресивно от всякога. „Готови сме да направим тъпанчетата на феновете на кайма!“ – обеща Нуфри и предизвика всички с по-лабилна психика и слаби нерви ДА НЕ ПРИПАРВАТ В ЗАЛАТА!

Билетите за концерта на LORDI са на цена 40 лева, а на 30 октомври цената им ще е 50 лева. Билетите могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, както и на http://www.eventim.bg

Advertisement

lordi_pic

Continue Reading
Advertisement