Connect with us

Lifestyle

Нашите редактори разказват: FOREO и пътят към чистата, еластична кожа

Avatar

Публикувано

на

снимка: FOREO.com

След големият читателски интерес към „За нея: Тайният списък на най-желаните подаръци“ и многобройните получени запитвания за победителите в класацията Foreo LUNA™ 4 & LUNA™ 4 body, решихме да ви запознаем с нашите редактори Нина, Ася и Лили, които биха искали да разкажат повече за реалните си впечатления от продуктите на шведския технологичен гигант. И трите дами имат различни типове кожи и различни проблеми, за които биха искали да споделят. Нина е в края на двадесетте, Ася е в средата на тридесетте, а гранд-дамата на нашия екип Лили е в края на 40те.

Готови ли сте? Започваме!

Здравейте, дами! Бихте ли разказали за типа кожа, която имате и проблемите, с които се сблъсквате?

Нина (Н): Здравейте! Кожата ми е смесена – по-мазна в Т-зоната и по-суха от страни.

Advertisement

Ася (А): Привет и от мен! Кожата ми е преди всичко мазна и тези, от вас, които ме познават на живо, знаят за неравната ми борба с акне вулгарис и розацея.

Лили (Л): За разлика от двете дами, аз съм представител на възрастова група, която е известна с по-сухата си кожа и склонност към задълбочаване на бръчките и загуба на тонус.

Кои продуктите от колекцията на FOREO използвате и как ги открихте?

Н: В момента използвам Foreo LUNA™ 4, а преди това близо две години използвах Foreo LUNA™ 2. За марката Foreo разбрах от социалните мрежи и разпалените ревюта на множество бюти блогъри и инфлуенсъри. Да си призная, бях изключително скептична към ентусиазма им. Изглежда  обаче съдбата е имала съвсем други планове за мен. По това време живеех в Англия и случайно попаднах на промоционална кампания в една от големите козметични вериги, която беше достатъчно апетитна, за да се реша да пробвам. Както казват, останалото е история.

А: С проблемна кожа като моята, няма устройство и ревю, което да не съм прочела и изпробвала. Въпреки това не бях напълно сигурна, че устройството ще е подходящо за моят специален случай. В миналото бях използвала доста по-абразивните четки за почистване на лицето и не бях никак доволна от резултата – протъркана кожа, неравности, възпаления. Kогато моя много близка приятелка изпробва Foreo LUNA™ 2 и беше доволна от резултата, реших, че е крайно време да се уверя със собствените си очи( и кожа) в качествата на тази свръхтехнологична четка. Взех си Foreo LUNA™ 2 mini и така започна моята любовна история с Foreo. От няколко седмици съм вече и горд притежател и на Foreo UFO™ mini.

Advertisement

Л: Разбрах сравнително късно за уредите на Foreo. Като представител на една по-консервативна дамска група, смея да кажа, че дълго време отказвах да повярвам, че една козметична четка може да замени професионалния допир от сертифициран козметик или масажист. Запознах се с продуктите на FOREO покрай Ася и Нина, които в един глас твърдяха, че Foreo T-Sonic™ пулсациите водят до видимо стягане на контура на лицето и обтягане на по-фините бръчки. В момента устройството, което ползвам за почистване е Foreo LUNA™ 4, а за тонизиране на лице, шия и деколтето Foreo Bear™.

Каква беше първата ви мисъл след употребата на устройството?

Н: УАУ! Работи!

А: Съгласна съм с Нина. Кожата ми изглеждаше свежа, гладка, а тестът с памучното тампонче за грим беше повече от смайващ! Аз обожавам да нося грим и да видя, че няма и едно петънце остатък от грим беше повече от впечатляващо.

Л: Че трябва да изпробвам устройството отново на другия ден. Разбира се, резултата беше същият – чиста, мека кожа!

Advertisement

Кога забелязахте първите резултати от употребата?

А: Веднага! Още при първото използване.

Н: Съгласна съм.

Л: Още с първата употреба Foreo LUNA™ 4 ми направи впечатление. Трябва да си призная, че използвах теста на Ася с памучното тампонче за грим, за да видя има ли следи от грим. По-ясни резултати от употребата Foreo Bear™ забелязах след 2рата седмица.

Колко често използвате своето Foreo устройство?

Advertisement

Н: Два пъти в седмицата за основно почистване на лицето.

А: Всеки ден вечер за сваляне на грим и основно почистване. Foreo UFO™ mini използвам на ротативен принцип – един път вечер, а друг път – сутрин.

Л: Всеки ден, а понякога и в комбинация с други, съвместими козметични процедури.

Кое според вас е най-голямото предимство на устройствата, които използвате?

А: За мен е изключително важно устройството, което използвам да не е абразивно и бях искрено впечатлена от меките силиконови влакънца на четката Foreo, които третират с нежност и районите с розацейни претна. Много ми допадна и това, че е водоустойчива и е далеч по-хигиенична от всички останали продукти на пазара. За акнетична кожа като моята, това са две изключително важни изисквания.

Advertisement

Н: Цветовете и възможността да има четка в травъл сайз вариант. Минито е идеално за ръчен багаж.

Л: Изключително дългият живот на батерията!

Какво ново научихте за бранда след това?

Н: Още след първата седмица се чудих дали мога да използвам T-Sonic™ пулсациите на LUNA™ 2 и върху тялото си за отстраняване на целулит. После открихме, че има специалнa Foreo LUNA™ 4 body четка за тяло, която се справя с целулит и ягодова кожа.

А: Че Foreo имат и серия изцяло насочена към неинвазивно третиране на несъвършенства с комбинация от синя LED светлина и T-Sonic™ пулсациите, която не изсушава кожата и спомага за свиване на разширените пори.

Advertisement

Л: Че благодарение на Foreo мога да намаля инвазивното третиране на бръчки и отпусна кожа.

Какво бихте искали да споделите с читателите на края на това интервю?

Н: Бъдете смели и изчерпатело проверявайте източниците си на информация преди да тествате продукт.

А: Никога не си лягайте без да свалите грима си. Ни-ко-га!

Л: За да бъде възрастта само число, трябва да полагаме грижи не само за външният си вид, но и за вътрешния си мир.

Advertisement

Цялата продуктова колекция на FOREO се предлагат ексклузивно в notino.bg.

Continue Reading
Advertisement