Connect with us

Lifestyle

Нашумяващ роман ще бъде представен на следобеден чай

Avatar

Публикувано

на

Poster RedCoral AleonaDeKama 18.02.2017

Aлеона де Кама кани своите почитатели на съботен следобед „ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ“ в Red Coral Kitchen на 18 февруари

Издаденият в края на декември роман „ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ“ на Алеона де Кама бързо нашумява и печели одобрението на многобройните си читатели. Ласкави отзиви за него четем в социалните мрежи и все повече са хората, които искат да се запознаят със своята вдъхновителка, тъй като книгата им е помогнала да вземат важни решения за изборите, пред които ги изправя животът.

Зад псевдонима Алеона де Кама стои млада българка, модерна и образована жена, която отправи към публиката посланието си „Единственият път е пътят на сърцето“. Тя е подготвила едно по-нестандартно представяне на книгата – с вино, десерти и много топлина в стил high tea.

Алеона де Кама ще очаква гостите си в съботния следобед на 18 февруари от 17:00 ч. в ресторант Red Coral Kitchen. Авторката на “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” се е погрижила да създаде приятна атмосфера за своите читатели – за събитието е избрала седмицата на любовта, като е поканила и специален гост Емануел Июджи – The Fitness Chef. Атрактивният спортист и кулинар, заедно с главния готвач на ресторанта, ще подготвят различни диетични шедьоври: сладкиши и изискани сандвичи, които ще бъдат елегантно аранжирани и поднесени с чай и вино, както повелява английската традиция high tea.

Всички гости ще имат уникалната възможност да се запознаят лично с авторката Алеона де Кама, да получат автограф от нея, да си направят снимка. На място желаещите ще могат да закупят книгата “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” на специална цена.

Advertisement

Емануел Июджи – The Fitness Chef, също е приготвил изненади за присъстващите. Някои от гостите ще получат отстъпка за фитнес карта за новия фитнес на Емо – Fitness Center TEMPO. След приключване на следобеда с Алеона де Кама, всички са поканени да останат за вечеря A la carte в уютния ресторант Red Coral Kitchen. Повече информация за събитието може да намерите тук: -> https://goo.gl/MI51dF

Дата: 18.02.2017 (събота)
Начало: 17:00 ч.
Място: ресторант Red Coral Kitchen, София, бул. “Цариградско шосе” 49 (БТА)
Предварителна резервация на телефон: 0888 88 13 84
Куверт: 20 лв.

Continue Reading
Advertisement