Connect with us

Музика

На гости на граф Дракула в нощта на HALLOWEEN

Avatar

Публикувано

на

HALLOWEEN 1

HALLOWEEN_1

Октомври дойде, за да го изпратим и тази година с подобаващо кърваво парти по случай празника на Вси светии. На 31 октомври, когато падне нощ и луната блесне, пред YALTA CLUB ще се сблъскаме с най-страшните си кошмари. Една легенда ще оживее пред очите ни – легендата за зловещ владетел, живял недалеч от тук – жив мъртвец, който не диша, но мисли, ловува и убива. Граф на име Дракула, с кървави очи, зловеща усмивка и остри зъби, жаден за безсмъртие и прясна кръв.

HALLOWEEN (2)

На 31 октомври YALTA CLUB кани всички в нощта на тематично Хелоуин парти “Find what you love and let it kill you” с един призив – убий идола си. Ако това е Жената котка, нека бъде с надрано лице, ако ли пък е Супермен – нека наметалото му бъде скъсано, а очите – насинени. За чудовищното настроение в ROOM 1 ще се погрижат STEFAN POPOV, RUNO и PAVEL PETROV, a в потънало в непрогледна тъмнина подземие на ROOM 2 ще ви посрещнат момчетата от TAKEOVER – LIUBO URSINY, VALDY, PHILIP CHERNIKOV.

Пригответе се за близка среща от втория вид с Дракула в навечерието на 31 октомври, когато мракът ще ви скове в тих ужас и ще събуди най-големите ви страхове.

Билети могат да бъдат закупени в YALTA CLUB.

HALLOWEEN

Advertisement
Continue Reading
Advertisement