Connect with us

Кино

На прага на училището с „Пчеличката Мая“

Avatar

Публикувано

на

Strannikyt cover

bear_kor1.inddНа прага на първия учебен ден, 15 септември, излизат от печат и първите четири книжки за любимката на всички добри деца – пчеличката Мая!

„Пратеник на кралицата“ (автор: Урсула Зиглер и Стивън Съливан, 44 стр., цена: 5.50 лв.) е първата книжка от поредицата. Тя ще ви запознае с най-близкото обкръжение на Мая и с гордата Кралица на пчелния кошер. Някой трябва да стане почетен млад пратеник, но кой заслужава тази титла? Мая предлага да организират конкурс.

В „Пазете се от мечката“ (автор: Никола Гайе, 44 стр., цена: 5.50 лв.) на преден план излизат вълненията на Уили. Най-добрият приятел на Мая е много ленив, но пък за сметка на това е… боязлив. Една прекрасна-пчелекрасна утрин Уили споделя с пчеличката, че е видял мечка и тя се втурва да извести Кралицата на пчелния кошер.

„Съдия Биуакс“ (автор: Майкъл Стоукс, 44 стр., цена: 5.50 лв.) ще ви срещне с върховния пазител на кошерите – надменния съдия Биуакс. Мая и Флип виждат как двете пакостливи пчели Диз и Доз се канят да отмъкнат меда му. Пчеличката се опитва да им попречи, но в замяна се сдобива със заплаха да бъде прогонена от поляната…

„Странникът“ (автор: Джон ван Бруген, 44 стр., цена: 5.50 лв.) ще ви направи свидетели на страховито разследване. През нощта някой е отхапал най-вкусното парче от любимата гъба на Шелби. Мухата Бари допуска, че са били нападнати от Слузестото същество отвъд поляната. Да, ама не. Мая убеждава Бари, че такива чудовища не съществуват!

Новата анимационна поредица за познатата на всички деца пчеличка е дело на Студио 100, една от най-мощните независими ентъртейнмънт компании в света. Сериите са на световния пазар от 2012 г. и включват 78 епизода, които са продадени в аванс на 150 държави. В България телевизионните филмчета се излъчват по Super 7.
Игралният 3D филм ще бъде представен в над 100 страни. В българските киносалони Мая и Уили ще забръмчат на 26 септември 2014!
Стани приятел на Мая! Посети българската фейсбук страница на най-свободолюбивата пчеличка в света: https://www.facebook.com/Pchelichkata.Maya.Bulgaria?fref=photo

Advertisement

stranger_kor1.indd

Continue Reading
Advertisement