Connect with us

Култура

На 12 декември излиза дебютната книга на Славена Вътова “Хапки щастие”

Avatar

Публикувано

на

Хапки щастие jpg

снимка: Георги Арсов

На 12 декември излиза дебютната книга на Славена Вътова “Хапки щастие”. Майка на две деца, телевизионна водеща и модел, в специалното издание на Ozone.bg тя споделя своите лични рецепти за здравословно хранене и практики за пълноценен начин на живот – “вкусни рецепти и здравословни навици, с които изглеждаме и се чувстваме по-добре.”

Тази сутрин в столичния клуб “Едитори” Славена Вътова представи дебютната си книга “Хапки щастие” премиерно пред медиите. Домакин на събитието заедно със Славена бе и Катерина Евро, която разказа за общите им кулинарни пътешествия, а в края на представянето самата Славена Вътова изненада присъстващите с лесна, бърза и здравослвона рецепта за шоколадова торта с авокадо, чието приготвяне отнема едва 10 минути!

В книгата “Хапки щастие” едно от най-популярните лица в българския моден бранш и шоубизнес споделя с читателите личните си рецепти за хранене, съвети за пълноценен живот и личностно развитие. Към всяка рецепта и тренировка в книгата има QR-код, който води към специално видео на Славена Вътова с повече информация.

„Както може би всяка жена съм минавала през много периоди, които променят тялото и себеусещането. Търсенето на начин да се чувствам по-добре се превърна в страст към здравословната кухня и спорта. Резултатите, които започнах да забелязвам, ме направиха уверена и ме мотивираха това да е начинът ми на живот. В тази книга споделям любими мои рецепти и навици, които изградих, приближавайки се към по-добрата версия на себе си. Надявам се да бъда полезна и на теб!” – разказва Славена Вътова.

Advertisement

Книгата е разделена на пет части, четири от които носят имената на природните стихии  – Огън, Вода, Въздух и Земя, а петата е озаглавена – Петият елемент. Във всеки раздел Славена показва собствени готварски рецепти, упражнявани от нея спортни тренировки и споделя как – благодарение на тях и други лични практики – се е справяла в трудните, по-емоционални и предизивкателни моменти, пред които преминава всяка жена в определени периоди от живота си.

“Хапки щастие” се издава от издателство ОЗ Books. Книгата вече е налична с предварителна поръчка в онлайн магазина ozone.bg с автограф от автора. Освен онлайн, официално “Хапки щастие” ще бъде в търговска мрежа на 12 декември. На същата дата в 19:00 ч. Славена Вътова ще представи дебютната си книга на ексклузивно събитие.

Continue Reading
Advertisement