Connect with us

Музика

Незабравима нощ с музиката на Уитни Хюстън в Culture Beat Club

Avatar

Публикувано

на

В духа на култовите партита в Studio 54 от 80-те, парти лейбълът CODE, съвместно с Culture Beat Club, канят всички меломани на уникално лейбъл парти

 

studio54 poster

С „CODE: WHITNEY“ – Step by step – the night with Whitney“ парти лейбълът CODE (http://www.codecolor.in), съвместно с бутиковият Culture Beat Club (Бул. „България“ 1), дават старт на пролетния парти сезон в столицата. Събитието, което ще се проведе на 12-ти март (четвъртък), начален час 22:00, е част от популярната поредица Studio 54, авторска концепция на продуцента Cvetelin Ivanov PJ. Интериорът на клуба ще бъде разнообразен, пресъздавайки дивите, бляскави години на златната ера на диското.

“Step by step” ще предложи на гостите свободата да изразят себе си, да бъдат вдъхновени да преживеят всяка строфа и акорд, докато се забавляват с творчеството на емблематичната за цяло едно поколение Уитни.

Парти-машината CODE и екипът на Cvetelin Ivanov PJ обещават големи дози диско вибрации и стойностната музика на култови артисти, като Майкъл Джексън, Blondie и Глория Гайнър. Зад пулта ще застане DJ EmO a.k.a EK, който ще се погрижи всички да танцуват с CODE както през 80-те! DJ Emo a.k.a. EK, един от най провокативните български DJ, изцяло отдал се на диско музиката и качествения звук. Подгответе се да танцувате до сутринта  с незабравими парчета като “I wanna dance with somebody”,” Step by step “, “I will always love you”, “One Moment in Time” “It’s Not Right but It’s Okay”. Дрес-кодът на събитието са дънки и риза, а за всеки, който го спази, организаторите са подготвили много изненади.

Advertisement

“CODE: WHITNEY” е първото от поредицата партита, носещи лейбъла Studio 54 , които ще се случват всеки четвъртък в Culture Beat Club.

 

http://www.facebook.com/events/342893332585355

Continue Reading
Advertisement