Открийте ни и в

Култура

Необикновените преживявания на Анета Иванова в “An ode to everything”

публикувано

на

Необикновените преживявания на Анета Иванова в "An ode to everything" 137

В сърцето на лятото SOHO представи фотографската изложба на Анета Иванова – “An ode to everything”. Творбите й ни потопиха в истории за хора, пътувания и необикновени преживявания, изпълнени с нежност и красота. Използвайки техниката на двойната експозиция, авторката представи един абстрактен свят, преплитащ в себе си човешки силуети, градски пейзажи и природни мотиви.

Поради големия интерес, за тези от вас, които са били из планини и морета, домакините са подготвили закриване на изложбата, което ще се състои на 07.09 г. от 19:00ч. Както винаги ще ви очакват с широки усмивки и добро настроение, придружени от приятна музика и уютна атмосфера, за да може запознанството ви с малката авторка да е незабравимо.

Информация за автора:

Анета Иванова е само на 23 години, но фотографиите й са показвани в Ню Йорк, Париж, Люксембург, Сао Паоло, на корици на списания от Германия, Франция, Индия и Китай, както и някои от най-големите онлайн платформи за съвременно изкуство. Живее и твори във Варна, по професия програмира уеб приложения, но по призвание е фотограф. Проявява интерес към изкуството от малка и експериментира, а в последстие открива за себе си фотографията.

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”467″]G-centralna-1 (4)[/media-credit][media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”800″]G-M-6-bar-sled-novite[/media-credit][media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”700″]G-stulbishte1 (22)[/media-credit]

Реклама