Открийте ни и в

Lifestyle

Необикновен ден за пазаруване с Frezco и шеф Виктор Ангелов

Avatar

публикувано

на

Необикновен ден за пазаруване с Frezco и шеф Виктор Ангелов 141

снимка: PR

Най-новите и вкусни сирене и кашкавал на българския пазар,разработениот педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския производител Frezco(Фрезко), вече са в магазините.

Посетителите на магазини Фантастико в две поредни съботи в София бяха гости на шеф Ангелов и Frezco(Фрезко). Повременаспециалните дегустации те имаха възможност да опитат краве сирене Frezco(Фрезко) в 3 вкусови комбинации, приготвени от самия шеф Виктор Ангелов. Той избра да подчертае  вкуса на Frezco(Фрезко) в компанията на хумус, дресинг от 4 билки и медена горчица с ядки. Мнението на всички опитали беше едно – краве сирене Frezco(Фрезко),разработено с Шеф Виктор Ангелов, е много вкусно и идеално се съчетава с различни продукти. По-недоверчивите клиенти се увериха на място, че не случайно това е марката утвърдила 5-те знака за най-високо качество и отбелязаха, че сиренето е достатъчно твърдо, не е ронливо и запазва форма при нарязване.На въпроси от родители дали продуктитеса подходящи за малки деца, шеф Ангелов отговори, че препоръчва именно Frezco(Фрезко), защото е с гарантирано качество.

“Храня гостите в ресторанта си само с най-качествената и вкусна храна, каквато  избирам и за своето семейство. Сирена и кашкавали Frezco(Фрезко) се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си. В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са по-добри от всичко, което може да бъде открито на пазара.”, споделя шеф Виктор Ангелов.

Целта на Frezco(Фрезко) и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат най-доброто на трапезата си. Затова и новите продукти са с по-достъпна препоръчителна цена, а новите опаковки в оранжево улесняват потребителите да ги открият на рафта.

Къде и кога може да се срещнете с шеф Виктор Ангелов, за да обмените кулинарни идеи  и да се уверите в неустоимия вкус на продуктите Frezco(Фрезко) може да научите на фейсбук страницата на Frezco- https://www.facebook.com/frezcodairy

Реклама