Connect with us

Култура

Нийл Патрик Харис с нов роман

Avatar

Публикувано

на

MM2

снимка: ПР

Нова книга за магията на приятелството от награждавания актьор и обичан детски писател Нийл Патрик Харис

„Магични мистерии 2“ е втората книга от магическата поредица за деца на Нийл Патрик Харис. Тя отвежда малките читатели на незабравимо приключение, което им разкрива тайните зад някои от най-популярните фокуси, а междувременно им демонстрира силата на доброто и магията на приятелството. Увлекателната, вълнуваща и забавна история на Лейла насочва вниманието към връзката със семейството и приятелите и напомня, че дълбоко в нас всеки е специален, а чарът ни е именно в това, че сме различни!

Това е една история за фокуси и илюзии, за сложни шифри и тайни съобщения, за страшни призраци и една щура маймунка, но преди всичко е книга, която държи ключа към истинското приятелство.

magic2 cover

Лейла може да отвори всяка врата и няма ключалка, която да застане на пътя й. Дарбата да се измъква от невъзможни ситуации и магически да отключва най-здравите катинари неведнъж й е помагала да се справи с различни изпитания в сиропиталището, където е отраснала. Там момичето дълго време се е чувствало самотно и различно, докато не става част от клуб „Особняците“, където заедно с още пет деца със специални таланти разгадават и най-заплетените мистерии.

Advertisement

Именно пред такава мистерия са изправени в момента! Когато известна гадателка пристига в Минерал Уелс, започват да се случват странни неща, а безопасността на градчето е застрашена. Изникват въпроси, чиито отговори се намират зад врата към миналото, която от години стои залостена, а зад всеки ъгъл се крият тайни за някогашния таен клуб на ментора им. Сега ключът е в Лейла и заедно с приятелите й трябва да намерят начин да предпазят любимите си хора, както и градчето, което толкова обичат.

Нийл Патрик Харис е световноизвестен актьор, продуцент, режисьор, телевизионен водещ и писател. От 2011 до 2014 г. оглавява Академията по магически изкуства в качеството си на неин президент. Живее в Харлем, Ню Йорк, със семейството и двете си прекрасни кучета. „Магични мистерии“ е първият му роман за деца.