Connect with us

Музика

Никсъна от „Братя“ представя дебютния си албум в бара на звездите

Avatar

Публикувано

на

Радослав Владимиров снимка scaled

снимка: ПР

Този петък, 20.11, младият актьор и музикант Радослав Владимиров, познат от малкия екран с ролята си на Никсъна от новия сериал на Нова “Братя”, ще представи дебютния си авторски албум “Девет” в столичния бар „Номо“. Той ще изпълни за първи път някои от парчетата в сборника.

Бар “Номо” не е просто арт бар, нито е просто любимият бар на звезди от театъра като Деян Донков, Мариус, Куркински, Радина Кърджилова, Рени Врангова и Стефания Колева, които обичат да релаксират в уютната му атмосфера след представление. Барът е най-новата арт-сцена в София, която дава възможност на млади артисти от всички области на изкуството да представят творчеството си напълно безплатно. Така например до края на месеца в бара могат да се види изложбата портрети на младия актьор и фотограф Георги Сиркатов.  Всяка неделя се организира неделна киновечер, по време на която се прожектират класически филми. През декември предстои да бъде открита изложба на сценографски ескизи.

Всички събития от културната програма на “Номо”’ са с вход свободен, съобщават собствениците на арт пространството, актьорите Крис Атанасов, Александър Евгениев и Кирил Недков. Предвид настоящата ситуация, в момента бар  “Номо” работи само в петък, събота и неделя от 17.00 до 23.30 часа.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement