Открийте ни и в

Мода

Сбъдни мечтите си с „Модел над 30-те” на TLC

Avatar

публикувано

на

Сбъдни мечтите си с „Модел над 30-те” на TLC 141

снимка: PR

Казват, че шансът се появява само веднъж в живота, понякога в най-неочаквания момент. Едва ли обаче няколко обикновени жени са подозирали колко истина има в тази банална фраза, когато получават своята необикновена възможност. Премиерната поредица на TLC „Модел над 30-те” отправя неустоимо предизвикателство за кариера на професионален модел към три дами, които винаги са копнеели да стъпят на звездния подиум, но не са успели досега. Проследете как водещата Джейна Ина Зарела и нейния екип сбъдват професионалните мечти на няколко дами в „Модел над 30-теот 16-и август, 21:00 ч., по TLC.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]TLC_s_Premiera_na_Model_nad_30-te_ot_16_August (2) (1)[/media-credit]

Във всеки епизод на „Модел над 30-те” три различни кандидатки се изправят пред вълнуващи предизвикателства, за да подпишат договор с престижна модна агенция. Професионалната кариера прави рязък завой в неочаквана посока за 36-годишната Моника, когато Джейна я изненадва на работното и място в клиника по радиология в Мюнхен. Не по-малко изумена е Анна-Мария на 33 години от Херн, която получава възможност да постави ново начало след раздяла с дългогодишния си приятел. Поканата за участие достига и до 40-годишната Ева в търговски център, където тя има среща със семейството си, но вместо това там я очаква екипът на Джейна.

Бъдещите претендентки трябва да докажват колко силно желаят кариерата на модел пред строго жури, опитвайки се да захвърлят своите притеснения и предразсъдъци. Представяне на дрехи, дамско бельо, бижута и продукти за коса са само малка част от кампаниите, за които престижни компании търсят своите бъдещи модели. Кандидатки като Анке (30 г.), Рене (31 г.) и Александра (30 г.) се изправят една срещу друга, за да покажат най-доброто от себе си без никакъв грим, а моделът Йохан ще изпита уменията им да се справят с трудни и претенциозни колеги.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]TLC_s_Premiera_na_Model_nad_30-te_ot_16_August (3) (1)[/media-credit]

Реклама