Connect with us

Lifestyle

Новаторска дерматологична клиника отваря врати в София

Avatar

Публикувано

на

derma act

Дерма-Акт ще обедини водещи български дерматолози, а всеки месец признати международни специалисти ще дават консултации в клиниката

Екип от млади специалисти ще въведе последните тенденции в дерматологията и естетичната медицина в най-новата клиника, която ще отвори врати в София. Дерма-Акт ще приема посетители от началото на следващата година, а екипът от дерматолози си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за тази сфера, да даде по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изгради навици за правилна грижа за кожата.

„В България има погрешна представа за това как човек е редно да се грижи за най-големия орган в човешкото тяло – кожата. Обикновено с дерматолог се свързваме едва след сериозен кожен проблем, а терминът “естетична козметика” се свързва с тежки корекции или скъпи препарати”, споделя д-р Константинос Пагидас, собственик на Дерма-Акт. „Създадохме Дерма-Акт, за да преборим тази заблуда, да дадем по-широк достъп до качествени медицински услуги и да променим навиците на българите да се грижат добре за кожата си. Екипът ни е съставен от амбициозни специалисти, които наистина вярват, че съвременният човек трябва да се отнася отговорно за здравето си и в XXI век да има свободен достъп до най-новите методи за превенция и лечение”, допълни той.

Дерма-Акт ще обедини водещи български дерматолози, но и ще кани всеки месец известен международен специалист, който ще дава консултации в клиниката. За да разшири и да даде възможност на повече хора да получат професионален съвет за грижа за кожата, екипът на клиниката планира всяка седмица да бъдат включени и часове за свободен достъп. Клиниката е оборудвана с последните иновации в областта на дерматологията и медицинската козметика и ще предлага редица процедури, сред които лазерен рисърфисинг, лазерна епилация, микродермабразио, микронидлинг, мезотерапия, поставяне на ботокс и висококачествени филъри и други.

Continue Reading
Advertisement