Connect with us

Култура

Нова вълнуваща трилогия „Дивогласи“

Avatar

Публикувано

на

Ferals Cover

Издателство „Егмонт” представя „Дивогласи“, първата книга от мрачна, изпълнена с екшън и приключения фентъзи трилогия. Романът се издава в 30 държави, а правата за екранизацията му вече са закупени от Fox 2000. У нас ще може да се открие в хартиен и електронен формат от 4 април. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

ДИВОГЛАСИ

Зловеща заплаха. Застрашен град. Момче, притежаващо силата да командва враните.

Някога Блекстоун е проспериращ мегаполис, но Тъмното лято променя всичко. Вълна от насилие и престъпност помита града, а начело на разрухата е страховит водач – Предача. Това се случва преди 8 години. Сега последователите на Предача отново плъзват из Блекстоун, а 13-годишният Коу е на път да се оплете в мрежите им.

Коу никога не се е съмнявал в способността си да общува с враните. Но когато се задава опасност от ново Тъмно лято, момчето разкрива подземния свят на дивогласите – тези, които притежават силата да говорят с животните и да ги контролират. Коу е един от тях. За да спаси града си, той трябва бързо да овладее способности, които никога не е подозирал, че притежава, и да се подготви за битка срещу зла сила, каквато никой не може да си представи.

Advertisement

Авторът

Джейкъб Грей пази самоличността си в тайна. Много малко се знае за него. Говори се, че живее в голям град в Щатите, а нощем кръстосва улиците, мечтаейки тъмни и магични истории. Обожава животните и дори самият той говори на гарвани… въпреки че никой не знае дали разбира нещо от отговорите им.

Continue Reading
Advertisement