Connect with us

Tехнологии

Нова игра с награди в Huawei AppGallery

Avatar

Публикувано

на

Huawei AppGallery Lucky Draw

Компанията представя нова игра с награди – „Дни на късмета с HUAWEI“

Непосредствено след глобалната новина за почти удвоения брой приложения в Huawei AppGallery една година след официалното обявяване на плановете за световното ѝ разрастване, българският офис представя нова игра с награди „Дни на късмета с HUAWEI“. Действието се развива на територията на България, от 3 март до 3 април 2021 година, като играта е достъпна за всички потребители на Android устройства, които имат регистриран уникален HUAWEI ID. Това включва както притежателите на Huawei смартфони и таблети, така и на други Android устройства, които са изтеглили и използват магазина за приложения на Huawei – AppGallery, и са се регистрирали с HUAWEI ID за територията на България.

Механизмът на играта е лесен и интуитивен. Всеки участник може да изтегля приложения от AppGallery от предварително зададена селекция от такива, като всяко изтегляне му дава шанс да обръща виртуални карти, зад които са скрити наградите. Едно изтегляне на приложение дава един шанс за награда, като всеки участник има право да обръща до 3 карти на ден, след като е свалил 3 приложения.

Наградите са 2 броя таблети HUAWEI MediaPad M5 lite, 1 брой аудио колона HUAWEI Sound, 200 броя ваучери за Taxistars, всеки на стойност 5 лева, и 200 броя HUAWEI талони, всеки на стойност 1 евро, които могат да се използват за пазаруване в AppGallery. В условията на играта, достъпни от AppGallery, е описано подробно как се получават физическите награди и как се получават и използват ваучерите и талоните.

Броят и разнообразието на българските приложения в AppGallery се увеличава с всяка изминала седмица. Платформата вече е в Топ 3 магазини за приложения в света, бързо набира скорост и предоставя на потребителите все по-добро изживяване, както на база на приложенията в нея, така и с начина на интеракция с тях и с регулярни забавни кампании, които радват постоянно растящият ѝ брой фенове у нас.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement