Открийте ни и в

Tехнологии

Новите бизнес модели на Brother отличени с няколко награди

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Принтери, скенери и МФУ от актуалната гама получиха отличия „Изключително постижение“, „Силно препоръчано“ и сертификат за надеждност

 Водещата независима лаборатория Buyer’s Lab (BLI), която изследва решения за обработка на документи, присъди наградата „Изключително постижение“ (“Outstanding Achievement”) на следните продукти Brother, предназначени за широк набор бизнес клиенти – от SMB до големи корпорации.

Отличен модел/серия

 

Присъдена награда
HL-L5000 Series

(HL-L5200DW, HL-L5100DN, HL-L5000D)

 

„Изключителен принтер за малки работни групи“
MFC-L5000 Series

(MFC-L5750DW, MFC-L5700DN, DCP-L5500DN)

 

„Изключително мултифункционално устройство за малки работни групи“
MFC-L6900 Series

(MFC-L6900DW)

 

„Изключително мултифункционално устройство за средни работни групи“
HL-L6400 Series

(HL-L6400DW)

 

„Изключителен принтер за средни работни групи“
ADS-3600W

 

„Изключителен мрежов A4 скенер“
DSmobile 820W/DSmobile 920DW портативни скенери за документи

 

„Изключително постижение в иновациите“

Наградата „Изключително постижение“ е част от наградите Summer 2016 Pick на BLI и отличава продукти или възможности, които предлагат недостижимо ниво на производителност по време на подробните изпитания и се отличават със своята иновативност, полезност, енергийна ефективност и стойност за клиента.

Високоуважаваните награди BLI Pick Awards са едни от най-трудните за спечелване в индустрията. Те са резултат от щателни експертни анализи, които продължават с месеци.

HL-L6400DW, снимка: PR

Директорът за анализ на офис оборудване в BLI, Марлене Ор, каза: „Новите монохромни принтери и мултифункционални устройства Brother са направени с мисъл за бизнес потребителя. Те осигуряват изключителна надеждност, висококачествен отпечатък, достъпни са и имат интуитивен дизайн, който увеличава продуктивността на служителите.

„Сериите MFC-L5000 и HL-L5000 са чудесен избор за малки работни групи, благодарение на своя компактен и същевременно издръжлив дизайн, и конкурентната  обща цена за притежание (TCO). MFC-L6900 и HL-L6400 са истински „работни коне“, предлагащи отлична надеждност и никакво забавяне по време на пикови натоварвания, водещ за класа капацитет за хартия и консумативи с дълъг живот за още по-голямо спестяване и намален ефект върху околната среда.”

В допълнение към наградите „Изключително постижение“, BLI издава знаци „Силно препоръчано“ и сертификат за надеждност на сериите Brother 5000 и 6000, както и на най-новите от мрежови десктоп скенери ADS: ADS-2400N, ADS-2800W и ADS-3600W. ADS-3000N получава знак „Препоръчан“.

Brother има традиция в създаването на качествени скенери, принтери и мултифункционални устройства и тези машини не се отличават в това отношение. Ключовите им качества са висока надеждност, много лесна употреба, солидно качество на изображението и богата функционалност.

MFC-L5700DN, снимка: PR

Продуктите Brother получават признание и за своята съвместимост. Дейвид Суитнъм, Директор „Изследвания и лабораторни услуги“ за региона EMEA/Азия в BLI, каза: „Основна силна характеристика е предоставянето на възможност на служителите да печатат бързо и лесно от техните мобилни устройства – функция, която е задължителна за съвременните бизнес среди. Brother предлага сериозно портфолио от функции за мобилен печат и сканиране, включително поддръжка на мобилното приложение Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint и Google Cloud Print, което позволява на потребителите да печатат практически от всяко устройство.

„В допълнение, устройствата поддържат Brother Web Connect, който позволява на потребителите да сканират и принтират от популярни облачни услуги, включително OneDrive, Box, Google Drive, Evernote и Dropbox. Бизнес клиентите, търсещи принтер или скенер с висока надеждност, трябва да обърнат сериозно внимание на тези продукти Brother.”

Ива Тотева, мениджър продажби и маркетинг в Brother България, каза: „Чест и голямо постижение е да видим принтери, скенери и мултифункционални устройства Brother с отличия от глобалния лидер в независимите тестове BLI. Отличията, сертификатите и знаците затвърждават позицията на Brother като най-добър в класа производител на надеждно, ефективно и лесно за употреба оборудване във всички продуктови линии.”, добави тя.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Lifestyle

Huawei обновява дизайна на AppGallery до изцяло ново изживяване при търсене

MIKA

публикувано

на

от

България е една от първите държави в Европа, в които дизайнът на AppGallery, собственият магазин за приложения на компанията, предлага изцяло нов начин на откриване и ползване на хиляди приложения и игри. Новият дизайн на AppGallery усъвършенства интуитивността при търсене, видимостта на ключово съдържание, включително локално такова, улеснява навигацията в галерията и е предпоставка за още по-ползотворно сътрудничество на Huawei с локалните доставчици на приложения.

Развитието на дизайна на AppGallery отразява успеха на самата екосистема от приложения, достъпна през собствения магазин на Huawei с потребителска база, вече надхвърляща 500 милиона активни потребители месечно. Новият дизайн подчертава всички приложения и игри с по-големи и дръзки елементи по време на цялото потребителско изживяване.

Свеж дизайн при търсене

С изцяло новия интерфейс на AppGallery, Huawei се фокусира върху интерактивно търсене, което позволява приложенията да се показват с поразителни визуални ефекти и допълнително дигитално съдържание, в по-малко стъпки. Този подход е в полза на по-доброто комуникиране и промотиране на повече приложения от разработчиците, като те са по-бързо и лесно откриваеми от потенциалната си аудитория.

Например, в раздел „ Препоръчани“ приложенията са подредени под формата на карти. Това означава, че потребителите не само виждат селекция от приложения и игри, ръчно подбрана от екипа на AppGallery, но могат да получат и подходящо свързано съдържание, включително статии, експертни ръководства и отзиви. Препоръчаните раздели се актуализират на всеки 3 дни, подобрявайки потребителското преживяване. Потребителите ще могат да превъртат отгоре надолу като ще и от нови към по-стари публикации.

В новия интерфейс точно под раздела “Препоръчани” се намират разделите „Кампании“ и „Подаръци“, едни от най-популярните секции сред активните потребители. Разделът “Кампании” предлага промоции, включително лотарии, кешбек оферти и предизвикателства, за спечелване на награди. Повечето от предложенията са локализирани, което води до по-високо ниво на взаимодействие с потребителите. Разделът “Подаръци” позволява на потребителите да спечелят подаръци от разработчиците на приложения в замяна на изтегляне или регистрация в техните приложения. Това може да включва безплатни премиум услуги за определен период или допълнителни кредити, които да се използват в игри и са чудесен механизъм за разработчиците, с който да стимулират потребителите да правят нови търсения в AppGallery.

„Приложения“ и „Игри” вече могат да бъдат разгледани в два ексклузивни раздела, които предлагат на потребителите по-разширено и фокусирано търсене. Освежени са и самите страници на приложенията с цел улесняване на потребителите при откриване на отзиви и оценки.

Изобилие от дигитално съдържание

“AppGallery се обогатява с нови ключови локални и глобални приложения всеки ден и ние искаме нашите потребители да се възползват от това растящо богатство от съдържание“, споделя Лонгруи Циу, мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. „Обновеният дизайн на AppGallery позволява на потребителите ни лесно да разглеждат подбраното специално за тях съдържание и да откриват неочаквани изкушения“

Основен фокус на Huawei е да предоставя приложения с локално значение за потребителите, поради което в новия дизайн на AppGallery ще бъде давано предимство на местните тенденции и нужди. Редакционен екип ще се грижи за визуализирането на съобразени с тях приложения и игри, както и за редакционно съдържание с ценни идеи, съвети и специални селекции на скрити съкровища.

AppGallery предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително игри, социални медии, образование, фото&видео, храна&напитки, транспорт&билети, пазаруване и други. Сред премиум предложения на AppGallery са приложението за съобщения и обаждания Viber, приложението за градска мобилност Moovit, европейската услуга за онлайн обучение, базирана на игри, Kahoot!, и много други. На локално ниво вече успешно са интегрирани приложения на Банка ДСК, ПИБ, Пощенска банка, ЦКБ, ОББ, phyre, iCard, ePay, “Теленор”, A1 и VIVACOM, включително техните дигитални портфейли A1 Wallet и Pay by VIVACOM, Happy Delivery, Foodpanda, Grabo, Bulsatcom, Vbox, Yellow Taxi, АБВ Поща и още много.

Новата версия на AppGallery стартира в Европа на 15 Януари в избрани държави, сред които е и България.

Продължете понататък

Tехнологии

Всички смартфони Nokia са с отстъпки до 100 лв. в онлайн магазина на VIVACOM

MIKA

публикувано

на

от

Клиентите, закупили устройството в комбинация с план Smart L+, получават по 10 000 МВ месечно до края на договора

От днес клиентите на VIVACOM могат да се възползват от специална онлайн промоция с отстъпка до 100 лв. на всички смартфони Nokia. Промоционалната цена на устройствата е валидна при закупуване в брой или на лизинг в комбинация с план Smart L+. Всички потребители, възползвали се от офертата до 31 януари, ще разполагат с по 10 000 МВ трафик месечно до края на договора. В промоцията са включени всички смартфони Nokia и клиентите могат да избират между устройства с различна цена и характеристики спрямо нуждите си.

С отстъпка може да бъде закупен най-новият модел на марката в търговската мрежа на VIVACOM – Nokia 5.4. Той предлага 6,39-инчов HD+ дисплей, осигуряващ ясни и детайлни изображения, четворна основна камера и адаптивната батерията с капацитет 4000 mAh и изкуствен интелект подпомагащ технологията Adaptive Battery, благодарение на която Nokia 5.4 издържа до 2 дни с едно зареждане. Смартфонът поддържа кинематографичен видеозапис и има фабрично поставен протектор върху дисплея.

С намаление до 100 лв. се предлагат и актуалните модели Nokia 2.4 и Nokia 3.4. Те съчетават стилен дизайн с функционалност и отлични работни характеристики. Nokia 3.4 е оборудвана с 6.39-инчов HD+ дисплей, тройната задна камера с изкуствен интелект и 8 МР селфи камера. Характерно за устройството е подобреното приложение Дигитално благополучие, особено полезно за родителски контрол върху активността на децата онлайн.

Страхотен избор е и Nokia 2.4. Устройството разполага с обширен 6,5-инчов HD + дисплей за максимално удобство, със съотношение на екрана 20:9. Моделът предлага двойна основна камера и разполага с голяма батерия с капацитет 4 500 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане. И трите устройства ще получат гарантирана актуализация към Android 11, както и актуализации за сигурност за поне три години.

Промоционалните условия са валидни до 31 януари 2021 г. в онлайн магазина на VIVACOM.

Продължете понататък

Горещо