Открийте ни и в

Lifestyle

Новите лосиони NIVEA Naturally Good са с 98% естествени съставки

Avatar

публикувано

на

Новите лосиони NIVEA Naturally Good са с 98% естествени съставки 141

снимка:ПР

Те са част от стратегията на компанията за по-устойчиво развитие и грижа за природата

NIVEA прави още една стъпка по посока на устойчивото развитие с Лосионите за тяло Naturally Good. Новите продукти в серията отново дават предимство на съставки, вдъхновени от природата, за да разкрият естествената красота на кожата. В допълнение опаковките са с два пъти по-малко пластмаса от останалите лосиони на марката и иновативен дизайн, позволяващ да бъдат навити на руло. По този начин потребителите могат да изразходват продукта лесно до последната капка.

Лосионите Naturally Good включват в състава си 98% естествени* и само 2% допълнителни съставки, нужни за запазване безопасността и стабилността на формулата. В същото време те осигуряват дълготрайна хидратация, която ще запази кожата ви мека и гладка в продължение на 48 часа. Продуктите се предлагат в три разновидности и са насочени към нуждите на различните типове кожа:

  • NIVEA Naturally Good Лосион за тяло с алое за нормална към суха кожа
  • NIVEA Naturally Good Лосион за тяло с авокадо за суха кожа
  • NIVEA Naturally Good Лосион за тяло с овес за суха и много суха кожа

Освен върху щадящата и устойчива формула на продукта, този път NIVEA се фокусира и върху подобряването на опаковките. За първи път те са изработени с 50% по-малко пластмаса в сравнение със стандартните опаковки на лосиони за тяло. Така те са по-тънки и по-лесни за употреба. Отличават се и с възможността да се навиват, като по този начин позволяват продуктът да бъде изразходван напълно. Нужно е само да прегънете дъното на опаковката и да завиете на руло!

NIVEA използва дизайна на опаковката като още една възможност да застане съвсем прозрачно пред своите потребители и да отговори на всички техни въпроси. Ето защо поставя специален QR код на етикетите на лосионите NIVEA Naturally Good. Той води към уеб страница с детайлна информация за продукта и информация за предимствата на състава и опаковката му.

Серията Naturally Good бе лансирана тази пролет и е част от цялостната стратегия на NIVEA за устойчиво развитие и грижа за природата. Освен лосионите за тяло, тя включва освежаващ дневен крем за лице, възстановяващ нощен крем, мицеларна вода и мицеларен измиващ гел.

*съставки, извлечени от природата и запазващи повече от 50% от молекулярната си структура (естествено състояние) след преработка, включително вода.

Реклама