Connect with us

Tехнологии

Новите смарт часовници Garmin Instinct Solar вече се предлагат във VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

GARMIN INSTINCT SOLAR RED

От днес в магазините на VIVACOM в продажба са най-новите смарт часовници Garmin Instinct Solar. Умните устройства имат изключителен дизайн и се предлагат от телекома в цветовете син, червен, жълт и графитен на цена от 27,98 лв. на месец с план Smart L.

Най-голямото предимство на Garmin Instinct Solar е неговата издръжлива батерия, която се захранва и от слънцето, като по този начин осигурява дълъг живот на батерията на всички, които обичат да прекарват повече време на открито.

Смарт часовникът е снабден и с тракер функции, чрез които следи изгорените калории и изминатото разстояние, извършва целодневно проследяване на стреса и мониторинг на качеството на съня и така сигнализира потребителите за физическото им здраве и нива на спокойствие.

Garmin Instinct Solar има специално устойчиво на надраскване Corning Gorilla стъкло и е създаден според американския военен стандарт 810 за термична, шокова и водна устойчивост до 100 метра.

Часовникът разпознава различни предварително заредени активности, сред които сърфиране, плуване, бягане, колоездене, туризъм, гребане, каране на ски, сноуборд и други.

Advertisement

Освен активният начин на живот, Garmin Instinct Solar предоставя възможност за получаване на имейли, съобщения и известия, директно на екрана, както и за контролиране на музиката от свързания със смарт часовника телефон.

В онлайн магазина на VIVACOM са налични и часовниците Garmin Instinct Solar – SURF EDITION. Моделите имат вградена сърф активност, която записва броя на „сърфираните“ вълни, изминатото разстояние и максималната достигната скорост.

Continue Reading
Advertisement