Connect with us

Култура

Новият сезон на Storytel Live започва

Avatar

Публикувано

на

Поредицата с разговори със съвременни български будители Storytel Live продължава със срещи с някои от най-известните и любими разказвачи, чиито гласове звучат в приложението Storytel. Вторият сезон ще се излъчва всяка сряда от 18 часа на живо във Facebook Live формат в страницата на Storytel, а водещ ще бъде журналистът Даниел Ненчев.

Първи гости през следващите три седмици ще са писателят и журналист Георги Тошев, актрисата Параскева Джукелова и журналистът Павел Владимиров, които озвучават аудиосериали и книги в платформата на Storytel.

“Идеята за Storytel Live” се роди по време на карантината, когато всички търсехме нещо по-различно и позитивно от шокиращите новините, които четем, и сериалите, които гледаме онлайн.”, коментира Лиза Василева, мениджър на Storytel за България. “Щастливи сме, че можем да предложим на феновете ни много богато съдържание, тъй като си партнираме с най-известните имена от света на българската култура. За по-малко от две години в България Storytel вече предлага над 1600 заглавия на български, озвучени от повече от 130 български гласа, които са добре познати от медиите, киното и телевизията. ”, добави още тя.

Първият сезон на поредицата започна скоро след началото на карантината през пролетта на 2020 г., и срещна хиляди фенове с 11 от най-актуалните и интересни автори, чиито книги могат да се слушат в приложението на Storytel. Участие взеха Алек Попов, Катя Антонова, Зорица Христова, Виргиния Захариева, Мадлен Алгафари, Иво Иванов, Капка Тодорова, Йордан Радичков-внук, Богдан Русев, Мария Касимова-Моасе и Ваня Щерева, които разговаряха с Ненчев за истории, литература и култура и четоха откъси от своите творби. Интересните и различни тематични разговори от целия първи сезон вече могат да се гледат и в YouTube.

Continue Reading
Advertisement