Connect with us

Кино

Новият филм за Бонд и саундтракът към него излизат през ноември!

Avatar

Публикувано

на

Bond25 IntlTeaser

Дългоочакваният 25ти филм за Джеймс Бонд, “Смъртта може да почака”, тръгва в кината у нас на 20ти ноември 2020. Седмица по-рано, на 13ти ноември 2020, излиза вълнуващият саундтрак към него – No Time To Die.

Саундтракът ще е със специалното участие на световната #1 поп звезда и 5-кратен носител на ГРАМИ, Billie Eilish, в наелектрезиращата водеща музикална тема към филма – No Time To Die, създадена в съавторство с брат й Finneas O’Connell, който също притежава статуетка от най-престижните световни музикални награди. Едва 18-годишна, Eilish се присъединява към списъка с изключителни артисти, имали честта да участват в теми на Бонд – Dame Shirley Bassey, Madonna, Adele и Sam Smith.

Продуцентите на филма Michael G. Wilson и Barbara Broccoli разказват:

Hans и екипът му сътвориха необикновена и емоционална музика за “Смъртта може да почака”. За нас бе привилегия да работим с такъв легендарен композитор за един от най-добрите саундтраци на Бонд. Billie и FINNEAS създадоха мощна и докосваща заглавна песен за 25тия филм.”

За музиката към филма Zimmer разботи заедно с Johnny Marr, който изпълнява и китарните линии в някои от мелодиите в саундтрака. Албумът включва и произведения на композитора и продуцент на филмова музика Steve Mazzaro. Johnny Marr, който след основаването на The Smiths се наслаждава на блестяща световна кариера като студиен музикант и солов артист, дълги години работи в успешно партньорство с Zimmer. Mazzaro влиза в екип с Zimmer и за саундтрака към хитовия игрален филм на Дисни от 2019, “Цар Лъв”, и наскоро създаде музиката към The Rhythm Section с Blake Lively и Jude Law.

Режисьорът на “Смъртта може да почака”, Cary Joji Fukunaga, споделя:

Advertisement

“Много съм развълнуван, че именно Hans създаде саундтрака. Музиката на Бонд винаги е била емблематична за филмите  и станах свидител на това, как Hans добави част от своята гениалнот към наследството на Бонд.”

Звукозаписната компания Decca ще издаде и колекцията Bond 25 в чест на премиерата на 25тия филм. Албумът ще включва нови аранжименти на 25 от най-легендарните теми на Бонд с близо 60-годишна история, сред които From Russia With Love, Diamonds Are Forever, Live And Let Die, GoldenEye и Die Another Day във версия, записана от Royal Philharmonic Orchestra в Abbey Road Studios.

Смъртта може да почакае продукция на EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) и Universal Pictures International, а у нас филмът се разпространява от Форум Филм България. Режисьор на лентата е Cary Joji Fukunaga, а в главната роля отново ще гледаме супер звездата Daniel Craig в 5-тото му преобразяване в Джеймс Бонд. Craig си партнира с Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Jeffrey Wright, Léa Seydoux и Christoph Waltz.

Continue Reading
Advertisement