Connect with us

Телевизия

Новият 4-и сезон на „Бързи и шумни“ отвежда зрителите на неповторимо приключение в компанията на Ричард Роулингс и Арън Кауфман

Avatar

Публикувано

на

Richard Rawlings Photo 1

Ричард Роулингс и Арън Кауфман се завръщат, за да претърсят най-отдалечените кътчета на Тексас и околните щати за скрити съкровища и изоставени класически автомобили. На какво ще се натъкнат и колко аукциони ще спечелят – ще разберем от новия 4-и сезон на „Бързи и шумни“ с премиера на 18-и януари от 21:00 ч. по Discovery Channel.

Във всеки нов епизод на „Бързи и шумни“ автомобилният гении Ричард Роулингс и невероятният механик Арън Кауфман се отправят на пътешествие дълбоко в дебрите на Тексас и съседните щати в търсене на забравени и изоставени класически автомобили. Тяхната цел е да ги купят и реставрират в работилницата им „Gas Monkey Garage“ в Тексас. Докато са далеч от дома, те попиват от местната култура и завързват много нови приятелства. Ричард и Арън работят ден и нощ, за да завършат колите и да блеснат на аукционите. Дали обаче всичкият труд, който са вложили ще бъде възнаграден?

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]Richard Rawlings Photo 2[/media-credit]

Още от 50-те години на ХХ век, Америка е своеобразно гробище за класически автомобили. Уникални ретро коли могат да бъдат намерени в огромни складове и прашни гаражи из цялата страна. От Chevy от 57-а до Trans Am от 73-а, колите, които експертите намират, плачат да бъдат открити, реставрирани и върнати обратно на пътя. За повечето хора те са просто купчина старо желязо, но за Роулингс и неговия екип забравените автомобилни реликви са златни мини, готови да бъдат изкопани. В крайна сметка именно това е работата на Ричард Роулингс и Арън Кауфман – да превръщат ръждата в злато.

Ричард и Арън обикалят по черните пътища, претърсвайки хамбари, авто морги и открити полета в търсене на рядка кола, която да реставрират. Разковничето обаче се крие в това да направят правилния избор. Ричард е този, който има набито око и усет за находките, а Арън е геният механик, който преценява дали реликвата си заслужава да бъде реставрирана, или всичко вече е безвъзвратно загубено.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“695″]1926 T Bucket Ford[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement