Connect with us

Tехнологии

Новият Galaxy Tab Active4 Pro: устойчиво устройство, създадено за динамичната работа

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Мултифункционалният Galaxy Tab Active4 Pro съчетава изключителна здравина, портативност и превъзходно представяне, за да издържа на екстремни условия за употреба в сурови полеви условия 

Samsung Electronics Co., Ltd. представи новия Galaxy Tab Active4 Pro – мултифункционален таблет, който е достатъчно издръжлив и компактен, за да осигури оптимална продуктивност извън офиса. Със своята изключителна здравина, усъвършенствани функционалности за продуктивност и сигурност, гарантирана от платформата Samsung Knox, Galaxy Tab Active4 Pro е създаден за перфектно представяне в динамиката на съвременния мобилен бизнес.

„Актуалната в света концепция за „работа отвсякъде“ създаде сериозна необходимост от подсилени преносими свързани устройства, с които задачите да се изпълняват независимо от това къде ви отведе работата”, коментира KC Choi, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на глобалния мобилен B2B екип в подразделението за мобилни устройства на Samsung Electronics. „Когато създавахме мултифункционалния Galaxy Tab Active4 Pro, имахме идея да създадем таблет, който е не само издръжлив и лесен за ползване, но също така осигурява производителност и свързаност, за да даде максимална продуктивност и да подпомага работещите навън в тяхното трудово ежедневие.”

Олекотен, устойчив и готов за ползване

Advertisement

Освен, че е достатъчно здрав, за да издържи дори на най-предизвикателните работни условия, Galaxy Tab Active4 Pro впечатлява с тънка и олекотена рамка с дебелина от само 10.2 мм и тежи 674 г. Galaxy Tab Active4 Pro е предназначен за употреба извън офис средата, на мястото на продажбите или на открито.

Снабден с Corning® Gorilla® Glass 5, Galaxy Tab Active4 Pro надминава по устойчивост на надраскване и механични повреди много други устройства с химически подсилени стъклени покрития. Той също така издържа на изпускане от височина до 1 метър, а ако е с поставен защитен калъф, който е включен в комплекта, ще остане невредим и при изпускане от до 1.2 м. За допълнителна защита, Galaxy Tab Active4 Pro и включеният S Pen имат сертификат IP68 за прахо- и водоустойчивост. А за употреба в най-суровите външни условия, устройството има MIL-STD-810H сертификат, за да издържа на екстремни височини, температури, вибрации и влажност.

В полеви условия или на бюрото, Galaxy Tab Active4 Pro работи там, където се намират служителите 

Galaxy Tab Active4 Pro е предназначен да улесни работата на онези, които се трудят във външни условия и включва различни функционалности, пригодени към тези специфични работни условия. Опцията за програмиране на бутоните позволява на компаниите да адаптират  бутони на устройството спрямо специфичните си нужди, за да могат бързо да активират основни за бизнеса си или често използвани приложения само с едно натискане. Чувствителността на екрана също се регулира, за да може с него да се борави удобно дори с ръкавици, така че работниците да не правят компромис със здравето или безопасността си докато го използват.

Докато таблетът се употребява във външна среда, може звукът да не се чува добре, а това да доведе до грешки и объркване. Galaxy Tab Active4 Pro решава този проблем със съществено увеличаване на максималната сила на звука, така че работниците да чуват високо и ясно дори в натоварено болнично отделение или на шумен строеж.

Advertisement

Galaxy Tab Active4 Pro е съвместим с широка гама от аксесоарите на Samsung и партньори на компанията. От калъфи с ергономичен дизайн с каишки или стойка, до станции за зареждане, допълнителни външни калъфи с клавиатура и преносими баркод скенери, богатият набор от аксесоари на Galaxy Tab Active4 Pro подсигурява плавна интеграция с начина, по който работи всеки бизнес.

Създаден в полза на модерното мобилно предприятие

С подсилен корпус и изпипан до последния детайл отвътре, Galaxy Tab Active4 Pro е снабден с най-добрия в индустрията софтуер на Samsung и с мощен хардуер. Интуитивното One UI мобилно изживяване позволява по-добра персонализация, докато осемядреният усъвършенстван процесор помага на работниците да останат свързани и продуктивни с по-висока скорост на операциите. Galaxy Tab Active4 Pro предлага и възможности за разширяване на капацитета на паметта с допълнителна microSD карта, така че да могат и да съхраняват всички важни файлове локално на устройството си.

С вградени Sub6 5G и Wi-Fi 6 ,служителите могат да разчитат на висока скорост на връзката и кратко време на изчакване, за да останат свързани когато това е най-важно.

Galaxy Tab Active4 Pro разполага с подобрена близка безконтактна комуникация (NFC) и мобилна Knox платформа за POS (мястото на продажба) , което го прави особено полезен инструмент за търговците на дребно. Galaxy Tab Active4 Pro е удобен за поставяне на касата в магазина или за ползване като мобилен инструмент за регистриране на продажби, така че клиентите да са доволни от по-бързо и лесно таксуване на покупките им. Благодарение на  Knox Capture, таблетът може да функционира и като индустриален баркод четец за проследяване на инвентара в реално време.

Advertisement

Тревогите за това, че батерията ще падне в решаващия момент също остават на заден план – за това ще се погрижат както сменяемата батерия, така и станцията за бързо зареждане POGO, благодарение на които Galaxy Tab Active4 Pro се презарежда за нула време. Режимът „без батерия“ позволява устройството да се ползва продължително време на гише или в превозно средство без поставена батерия, като така се предотвратява влошаването на състоянието на батерията дори в екстремни температурни условия.

Когато работата отведе служителите от полевите условия обратно в офиса, Galaxy Tab Active4 Pro може лесно да се свърже към външен дисплей чрез Samsung DeX или да се използва в самостоятелен режим, за да се генерира десктоп интерфейс на таблета.

Подсилен отвътре с вградена защита в реално време 

С увеличаването на мобилната работна сила, сигурността вече е по-важна от всякога. Затова  Samsung предлага Knox Suite – платформа, която подпомага IT екипите да конфигурират, подсигуряват, управляват и анализират работата на устройствата, независимо дали е едно или са много. Професионалната платформа за сигурност на Samsung – Samsung Knox, също предпазва Galaxy Tab Active4 Pro с напълно интегрирана хардуерна и софтуерна защита. Започваща от  самия процесор, платформата осигурява пълна защита в реално време от нарастващите заплахи, с които се сблъскват съвременните служители.

Samsung работи съвместно с Android, за да се увери, че бизнесите са защитени дългосрочно и следи всички най-нови предизвикателства пред сигурността, като споделя данни за актуалните заплахи, предоставени от водещите компании и партньори в тази област. Galaxy Tab Active4 Pro е създаден, за да бъде издръжлив, отвътре и отвън, с поддръжка на обновления на сигурността до пет години и три обновления на операционната система, така че компаниите да могат да ползват устройствата си спокойно, знаейки, че винаги са в безопасност.

Advertisement

Наличност

Новият Galaxy Tab Active4 Pro ще бъде наличен от септември на пазара в България на цена от 1,599лв.

За повече информация за най-новите Galaxy устройства на Samsung, моля посетете news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com или www.samsung.com/business.

Continue Reading
Advertisement