Connect with us

Tехнологии

Нови дисплеи Philips UltraColor: живи цветове и елегантен дизайн

Avatar

Публикувано

на

E7QSB6 QDSB6 ftl image

снимка: PR

Като разширение на своята линия от дисплеи UltraColor за домашни потребители, MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, обяви два нови модела, които предлагат иновативната технология UltraColor: 246E7QDAB и 276E7QDAB. По-широкият цветови диапазон на UltraColor постига по-натурално изглеждащо зелено, ярко червено и дълбоко синьо, което прави мултимедийните файлове, изображенията и дори продуктивността по-живи. Впечатляващата картина е допълнена от фантастичен изцяло цифров звук, благодарение на наличните вградени говорители. С двата нови модела с диагонал 24 и 27 инча в гланцово черно, зрителите могат да допълнят жизненото си пространство с елегантен дизайн.

Иновативен панел за поразителен цвят

С UltraColor, на вдъхновените ентусиасти, полу-професионалните фотографи, дизайнерите и видео редакторите не се налага да правят компромис с дисплеи, които не са на нивото на техния труд. Технологията UltraColor осигурява отлична цветова производителност за домашни забавления и приложения. Поддръжката на по-широк цветови спектър – 85% от NTSC в сравнение с типичните 72% – UltraColor разширява набора от цветове, които се възприемат от потребителя и създава по-близки до реалността изображения. За разлика от допълнителните разширения, които вършат своята работа чрез софтуерна настройка на цветовия баланс, UltraColor прилага истинска химия в панела: иновативните инженерни настройки на цветовите чипове правят това възможно. Освен UltraColor, двата дисплея от E-серията предлагат 16:9 Full HD 1920 x 1080 резолюция за богати детайли и контраст, и използват технологията Philips Flicker-free за ултра стабилна картина, която запазва очите свежи дори сред часове пред монитора.

Артьом Хоменко, продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD, е уверен, че новите дисплеи от E-серията ще се радват на интерес в една нова пазарна ниша: „Виждаме огромна нужда сред домашните потребители за цветова производителност, която само преди няколко години попадаше в професионалния сегмент. С тези UltraColor дисплеи MMD дава на домашните потребители истински зашеметяващ цвят за забавление и работа с приложения. Разбира се, погрижили сме се и за това дисплеите да изглеждат добре и да подхождат повече на всекидневната, отколкото на офиса.” В допълнение, реалистичните цветове премахват несигурността при онлайн пазаруване: хората могат да видят истинския цвят на продукта, който си купуват, независимо дали е кола, дреха или нова кухня.

Advertisement

Елегантен външен вид

Новите дисплеи от E-серията, подобно на своите събратя от същата фамилия, определено изпълняват обещанието за елегантен дизайн. Интелигентни и свежи, с прибрано съхранение на кабелите, тези най-нови модели са налични с гланцово черно покритие и познатата вече тънка и елегантна метална стойка. Те предлагат стъкло открай докрай и тънка рамка за минимално разсейване при гледане. Изящните линии са подчертани от преден панел, който е изцяло освободен от тъч бутони: тяхната функция изпълнява дискретно разположен EasySelect превключвател на задната страна, който позволява бързи настройки на монитора.

Интелигентни настройки

За да даде на потребителите още по-голям избор по отношение на качеството на картината, дисплеите предлагат Philips Smart технологии: SmartContrast анализира какво се изобразява на екрана и автоматично настройва цветовете и интензитета на подсветката за постигане на най-добри дигитални изображения и видео – чудесна опция за често тъмните сцени в компютърните игри. Наличен е и специален Economy режим за изобразяване на всекидневните офис приложения с подходящо качество при намалена консумация на енергия. SmartImage Lite, една ексклузивна ултрамодерна технология на Philips, също анализира съдържанието на екрана и динамично подобрява контраста, цветовото насищане и остротата на изображенията за постигане на върхова дисплейна производителност в зависимост от избран от потребителя сценарии.

Стриймване от смартфони

Advertisement

Чрез свързването на смартфон или друго MHL-съвместимо устройство, потребителите могат да стриймват снимки и видео директно към 246E7QDAB и 276E7QDAB, както и да играят игри с Full HD UltraColor качество и то в комбинация с напълно цифров звук. През това време мобилното устройство се зарежда, докато е свързано към дисплея, което поддържа батерията винаги на ниво, независимо колко дълго гледате.

Новите дисплеи Philips 246E7QDAB и 276E7QDAB ще бъдат налични през август на препоръчителни крайни цени от съответно 369 и 529 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: www.philips.com/monitors

Continue Reading
Advertisement