Connect with us

Tехнологии

Новото поколение смарт часовници Huawei GT2е са вече в магазините

Avatar

Публикувано

на

4. Huawei WATCH GT 2e

Най-новият смарт часовник от Huawei – Watch GT2e е в продажба в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта на телекома на цена от 10.98 лв. на месец с план SMART L. Умното устройство има атрактивен дизайн, издръжлива батерия и предлага страхотно спортно изживяване.

Huawei Watch GT2e е с 1,39-инчов AMOLED сензорен дисплей с висока резолюция и различни допълнителни визии на циферблата, подходящи за настроенията през деня. Смарт часовникът изпъква с висока производителност и издръжлива батерия, до 2 седмици, с висока енергийна ефективност, като устройството автоматично оптимизира консумацията на енергия.

Huawei Watch GT2e може да проследи 85 персонализирани режима на тренировка включително скално катерене, паркур, сърф и скейтборд. Като са добавени и още 15 професионални режима за по-сериозни тренировки за триатлон, плуване, колоездене и други. Смарт часовникът поддържа и GPS и GLONASS системи, които осигуряват точното и подробно засичане на маршрута при спортните активности навън.

В Huawei Watch GT2e е включена специална функция за измерване на кислородната сатурация на кръвта (SpO2), която показва количеството кислород в кръвта на ползвателя. Тази функционалност е важна за всички, които предпочитат активния начин на живот, защото сигнализира при ниски нива на SpO2, които често са причина за липса на енергия, умора и лека замаяност.

Благодарение на технологията TrueSleep смарт устройството проследява състоянието на съня и може да диагностицира 6-те най-често срещани проблеми с него. А технологията TrueRelax наблюдава нивата на стреса и дава индикация при повишаването им.

Advertisement

В часовника са включени и много други смарт функционалности като получаване на съобщения, известия за входящи обаждания, мейли, прогнозата за времето, също така фенерче и хронометър.

Huawei Watch GT2e 46mm има корпус от неръждаема стомана и атрактивна спортна каишка на дупки.

Continue Reading
Advertisement