Connect with us

Lifestyle

Ново бебе в семейството на „Връзки” по FOX Life?

Avatar

Публикувано

на

IMG 0450

снимка: PR

След обещаващата премиера на втори сезон на българския комедийно-драматичен сериал „Връзки“ на 4 април, във втори епизод на 11 април от 22:00 ч. зрителите на FOX life ще се изненадат от неочаквания обрат в състоянието на Тони (Михаил Билалов), който мистериозно е изчезнал от болничното си легло.

В началото на втори епизод всички от семейството му го търсят. Планът на Александър Панов (Валери Йорданов) да елиминира Тони е провален. Всеки реагира по свой начин на „възкръсването“ на Тони. Каква ще бъде реакцията на Мика? А какви са чувствата на Тони към нея и към Ясмина? А дали всичко с паметта му е наред след събуждането от комата?

Най-притеснена от всички е Мика. Тя е раздвоена и объркана. Как ще постъпи? Какво решение ще вземе за бебето и как ще го приемат Александър и останалите? Драматичното развитие на отношенията им зрителите ще проследят във втори епизод на сериала на 11 април от 22:00 ч. по FOX life.

Във втори сезон на “Връзки” отново участват актьорите Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анжела Недялкова, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова, Николай Ишков, Илиана Лазарова и Лорина Камбурова. Създатели на сериала са режисьорите Димитър Димитров и Виктор Божинов, а сценарият е дело на Ваня Николова и Нели Андреева.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement