Connect with us

Tехнологии

Ново безплатно приложение събира музикалния бранш от цял свят на едно място

Avatar

Публикувано

на

Новото безплатно мобилно приложение Jamming! Find&Play, което бе представено официално преди месец, е музикална платформа, която цели да преобрази начина, по който музикантите контактуват с глобалната музикална общност и развиват музикалната си кариера.

Jamming! Find&Play е платформа  за сътрудничество, международно представяне и реклама на професионални музиканти и млади таланти, търсещи възможности и реализация, или такива които просто търсят правилните хора, с които да осъществят музикалния си проект.

Jamming! Find&Play свързва всички в музикалния бранш – музиканти, групи, певци, музикални и изпълнителни продуценти, видео режисьори, DJ, танцови и музикални формации, фотографи, музикални мениджъри, танцьори, актьори, композитори, текстописци, музикални училища, клубове, зали, репетиционни, фестивали и всякакви други бизнеси и услуги свързани с музиката в България и по целия свят.

Новаторското мобилно приложение е първото по рода си, което цели да даде възможност за бърз и лесен контакт с всички от света музиката, и да отвори врати към възможности в музикалната индустрия в България и чужбина. Приложението предоставя на музикантите и артистите пространство за лесна комуникация, и представяне на тяхното творчество, събития  и музикални проекти. Всеки регистриран потребител може и да промотира своите обяви, услуги, проекти, събития и концерти, както и да търси сътрудничество с други потребители в цялата мрежа на Jamming! по света. Платформата може да е много полезна и на организаторите на частни и корпоративни партита, които търсят подходящите музиканти и артисти за своето събитие.

Лилия Бонева, съосновател на платформата коментира: “Щастлива съм че, можем да представим Jamming! Find&Play и в България.  Идеята за мобилното приложение се роди сред професионалисти от света на музиката от Барселона, Маями, Париж и Мексико с главната цел да се отговори на нуждата на музикантите да контактуват с повече лекота помежду си, да намират повече възможности, както и всичко което им е необходимо в конкретен етап от развитието им. Целта ни беше да  създадем нов, лесен и полезен инструмент, който да промени играта и да предостави на световната музикална общност нова, достъпна с няколко клика, “сцена” за представяне на творчество, намиране на услуги, създаване на контакти и по-лесна връзка с артисти и професионалисти от музикалния бранш отвъд границите на определена география. Платформата е направена и на български език за всички онези, за които езикът досега е бил пречка за контакт със света на музиката извън България. За мен е гордост, че Българските музиканти и артисти вече имат на свое разположение инструмент за комуникация и нови възможности и най-вече, че са поставени на равна основа с музикантите от Франция, Испания, САЩ и Мексико, намирайки заслуженото си място в платформата. 

Advertisement

Надяваме се, Jamming! Find&Play, да помогне на българските музиканти да осъществяват по-лесно своите проекти и да повишат видимостта си на музикалната сцена.

Jamming! Find&Play може да изтеглите безплатно от App Store и Google Play Store .

Continue Reading
Advertisement